Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noah Philipsen wordt een Viking aan Bethany Lutheran College!

Noah Philipsen wordt een Viking aan Bethany Lutheran College!

Noah Philipsen, oud-jeugdspeler van ADO Den Haag, verruilt zijn voetbal team H.V. & C.V. Quick voor Bethany Lutheran College, waar hij zijn voetbal carrière gaat voortzetten in combinatie met zijn studie.

Noah besloot op zijn vierde te beginnen met voetbal bij zijn lokale club. Na een aantal jaar werd Noah gescout door een professional van ADO Den Haag. Hier begon Noah aan de jeugdacademie in het team U9. Ook is hij captain van zijn team geweest. Dit was hij voor het team U10 tot het team U13. Met zijn team heeft Noah gespeeld op het hoogste Nederlandse niveau tegen jeugdteams van profclubs zoals PSV, Feyenoord en AFC Ajax. Maar dat niet alleen, Noah heeft ook gespeeld tegen FC Barcelona. Dit seizoen koos Noah ervoor om de transfer te maken naar H.V. & C.V. Quick U17.

De tactische speler kan als een linker centrale back spelen en als centraal middenvelder, maar hij komt het beste tot zijn recht als centrale  middenvelder. Noah behoudt het overzicht en maakt vaak de juiste beslissingen, waardoor hij vaak makkelijk korte en lange passen kan maken. Ook is hij een goede aanwinst voor het team door zijn goede coaching- en leiderschapskwaliteiten.

Na de zomer zal Noah de Bethany Vikings gaan versterken. De Bethany Vikings spelen in de Upper Midwest Athletic Conference. In 2022 hebben de Vikings een school record gezet met het winnen van 15 wedstrijden. Het team wat Noah gaat versterken is een erg internationaal team met spelers uit Portugal, Zweden en Engeland. Daarnaast zitten er nog twee andere KingsTalent student-athletes en zullen er deze zomer nog meer naar deze school vertrekken.

KingsTalent wenst Noah heel veel succes en plezier toe met zijn avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.