Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Steven van Zinnicq Bergmann gaat de aanval versterken van Loras College

Steven van Zinnicq Bergmann gaat de aanval versterken van Loras College
Bron: Jeroen van der geest

Steven heeft een grote interesse in verschillende culturen en zag daarom een overstap naar Amerika helemaal zitten. Dat komt voornamelijk omdat Steven werd geboren in Singapore, waar hij 2,5 jaar heeft gewoond.

Op zes jarige leeftijd begon Steven met voetballen bij zijn lokale voetbalclub NVC Naarden in Nederland. Naarmate hij steeds beter werd, zocht Steven nieuwe uitdagingen en maakte hij tijdens het seizoen 2021-2022 de overstap naar de onder 17 van BFC om op een hoger nationaal jeugdniveau te spelen. In 2021 werd Stevens talent opgemerkt door de Nederlandse professionele jeugdacademie van SC Heerenveen, wat hem een plek opleverde voor een proefperiode. Deze kans motiveerde hem nog meer om uit te blinken. Het seizoen 2022-2023 bleek een succesvol jaar voor Steven, waarin hij samen met zijn team BFC onder 18 kampioen werd. Steven is een veelzijdige aanvaller die in de spits kan spelen maar het liefst als buitenspeler speelt.

Zijn fysieke kracht en sterkte in duels maken hem een geduchte tegenstander op het veld. Steven blinkt uit in snelheid en versnelling, wat zijn atletisch vermogen benadrukt. Zijn uitstekende afwerking en doelpunten maken hem een waardevolle aanvaller. Daarnaast beschikt Steven over uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, waardoor hij over de hele wedstrijd consistent blijft presteren. Het belangrijkste is dat Steven een teamspeler is, die altijd het collectieve succes boven individuele glorie stelt. Met deze eigenschappen draagt hij bij aan het succes van zijn team op het veld.

Na de zomer gaat hij voetballen en studeren bij het Loras College. De mannen van het Loras College hebben het goed gedaan afgelopen seizoen, twaalf keer winst, vier keer verlies en vier keer gelijkspel. Met de komst van Steven hebben ze er een mooie aanwinst in de voorhoede bij en zullen ze volgend seizoen nog beter gaan presteren!

Wij wensen steven veel succes met zijn avontuur in Amerika en bij het Loras college!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.