Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anouk van Maarle zal Always Forward gaan verlaten om te gaan spelen voor Heartland Community College

Anouk van Maarle zal Always Forward gaan verlaten om te gaan spelen voor Heartland Community College

Anouk van Maarle gaat Nederland verlaten voor een Amerikaans avontuur. De 17-jarige voetbalster zal gaan spelen voor Heartland Community College.

Anouk begon op negenjarige leeftijd met voetballen bij Always Forward in Nederland. Op elfjarige leeftijd begon ze ook met futsal bij Veerhuys, waar ze met jongens speelde. Ze heeft gespeeld in elk eerste team van de club in de Hoofdklasse of hoger. Ze is vaak kampioen geworden en was ook meerdere keren topscoorder. Vaak was ze aanvoerder van de teams van Always Forward. In het seizoen 2023-2024 is Anouk een volwaardig lid van het O20-team van Always Forward, dat uitkomt in de Hoofdklasse (de op een na hoogste nationale O20-competitie), en een volwaardig lid van het Eredivisie-team Hovocubo in de Pro Dutch Futsal League.

Anouk speelt het beste als nummer 10 of als centrale verdediger, maar kan overal op het middenveld spelen, evenals op de rechtervleugelverdediging. Ze beschikt over uitstekende pass- en dribbelvaardigheden, doelgerichtheid en assists kwaliteiten. Haar leiderschaps- en coaching kwaliteiten, gecombineerd met tactisch inzicht en besluitvaardigheid, maken haar een waardevolle toevoeging aan elk team.

Mensen omschrijven Anouk als een gemotiveerd en slimme meid op het veld. Ze streeft ernaar zichzelf elke keer te verbeteren en haar teamgenoten zien haar als een coach op het veld. Buiten het veld is Anouk een gedisciplineerd meid dat haar doelen nastreeft. Daarnaast is ze een vriendelijk en zorgzaam persoon.

Komend seizoen zal Anouk dus gaan spelen voor Heartland Community College. Dit team heeft vorig jaar een geweldig seizoen gedraaid. Ze wisten namelijk veertien van de vijftien wedstrijden te winnen. ze kregen in deze wedstrijden ook maar vijf tegendoelpunten. Anouk zal dus in een goed draaiend team terecht komen en wij denken dat Anouk dit niveau goed aankan. Wij wensen haar dan ook ontzettend veel plezier en succes in Amerika en hopen dat ze mooie prestaties neer gaat zetten met haar team!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.