Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Joram Bogers maakt een US Transfer

Joram Bogers maakt een US Transfer

Joram Bogers zet de volgende stap in Amerika. Dankzij zijn goede prestaties bij Lewis University heeft hij een transfer gemaakt naar Barry University.

Joram begon met voetballen op vijfjarige leeftijd bij de club V.O.A.B. in Goirle. Bij deze club was Joram meerdere malen aanvoerder. Hij wist maar liefst 94 keer te scoren en 58 assists te geven in 123 wedstrijden, verdeeld over 4 seizoenen. Mede hierdoor mocht Joram op 17-jarige leeftijd al zijn debuut maken in het eerste team van V.O.A.B. In het seizoen van 2020-2021 maakt hij de transfer naar FC Tilburg. In de zomer van 2021 heeft Joram de overstap richting Amerika gemaakt. Hij is toen gaan spelen bij Lewis University. Hier heeft hij drie seizoenen gespeeld waarbij zijn laatste seizoen het beste was. In 22 van de 23 wedstrijden is hij in de basis gestart en was hij betrokken bij 13 doelpunten (9G, 4A).

Na dit goede seizoen heeft Joram een transfer te pakken naar Barry University die uitkomen in Division II. Afgelopen jaar heeft dit team een sterk seizoen gedraaid met dertien overwinningen en vijf verliespartijen. Wij zijn erg trots op dit mooie moment in de carrière van Joram. Wij volgen je bij elke stap die nog gaat komen op weg naar de top in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.