Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Syracuse University heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Bo van Kempen!

Syracuse University heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Bo van Kempen!
Bron: RvG Sportfotografie

Bo verlaat de Nederlandse hockey velden en vertrekt na de zomer naar New York om de verdediging te versterken van Syracuse University.

Op zes jarige leeftijd is Bo begonnen met hockeyen bij HV Zevenaar. Na twee jaar hier gespeeld te hebben heeft ze ervoor gekozen om haar carrière voort te zetten bij Kampong om op een hoger niveau te spelen. Hier heeft ze dan ook acht jaar gespeeld waarbij ze constant onderdeel uitmaakte van het eerste team in haar leeftijdscategorie. Na vier keer kampioen te worden in de zaal competities heeft Bo uiteindelijk de transfer gemaakt naar MOP. Tot nu toe heeft Bo al aardig wat prestaties neergezet als hockeyster. Zo is ze vaak topscorer geweest in de jeugd maar ook bij de senioren, beste speler van toernooien geworden en uitgeroepen tot sporttalent van Gelderland. Gedurende de tijd in haar jeugd heeft Bo deel uitgemaakt van de onder 15 & onder 16 van het Nederlands elftal.

Bo haar favoriete positie is centraal achterin maar komt op alle posities in de verdediging goed tot haar recht. Bo haar specialiteiten zijn de sleep push en de scoop. Ook is ze erg rustig aan de bal en weet ze met haar goede pass vaak haar mede speelsters vrij te spelen. Dankzij haar verdedigende kwaliteiten en haar uithoudingsvermogen is het voor tegenstanders niet fijn om tegen haar te spelen.

Vrienden en familie omschrijven Bo als een introvert persoon die aardig en zorgzaam is. Bo is erg gedreven en gemotiveerd, vooral als het gaat om sport en prestaties. Ze is bereid om hard te werken en alles te geven om de beste resultaten te behalen. Op school is Bo gedisciplineerd en vastbesloten om elk vak zo goed mogelijk af te ronden. Ook kan ze goed samenwerken met klasgenoten en leraren.

Bo gaat komend seizoen de selectie van Syracuse University versterken. De universiteit is gelegen in de staat New York. Het team heeft vorig seizoen elf overwinningen weten binnen te halen en acht keer verloren. Het team staat onder leiding van Lynn Farquhar, die al meer dan 18 jaar ervaring heeft in het trainingsgebied en bekend staat om het beste uit haar spelers te halen. Wij hopen dat Bo met haar kwaliteiten haar steentje bij kan dragen!

Wij wensen Bo heel erg veel succes bij Syracuse University en houden haar zeker in de gaten!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.