Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Luna van Tilborg verlaat RKMSV om haar Amerikaanse droom achterna te gaan!

Luna van Tilborg verlaat RKMSV om haar Amerikaanse droom achterna te gaan!

Luna pakt haar koffers om te gaan voetballen en studeren bij Allen Community College!

Op zesjarige leeftijd begon Luna met voetballen, geïnspireerd door haar broer die al voetbalde. Ze heeft vanaf het begin altijd in jongensteams gespeeld en combineerde gedurende twee jaar haar rol als veldspeelster met die van keepster. In het seizoen 2020-2021 maakte Luna haar debuut bij RKMSV onder 17 in het tweede jongensteam. Het daaropvolgende seizoen stapte ze over naar het eerste team van RKMSV onder 17, waarmee ze het kampioenschap behaalde. In datzelfde seizoen nam ze ook deel aan wedstrijden met het eerste damesteam van RKMSV. Jaarlijks nam Luna deel aan de Jako-voetbaldagen, waar ze tijdens de zomervakantie een hele week voetbalde met leeftijdsgenoten. Na vele ervaringen als speelster tijdens deze voetbaldagen, besloot Luna vanaf 2021 verder te gaan bij Jako als leider van een jeugdteam.

In het huidige seizoen speelt Luna voor RKMSV onder 19 jongensteam, waar ze uitkomt in de 2e klasse.

Vrienden en familie zouden Luna omschrijven als een sociaal persoon. Ze is echt een verbindende schakel binnen het team. Ze wil naar het hoogste niveau en verwacht hetzelfde van haar teamgenoten. Luna heeft haar hele jeugd bij jongens gespeeld om op een goed niveau te kunnen blijven voetballen. Haar klasgenoten zien haar als een spontaan persoon die makkelijk contact maakt met anderen. Luna werkt graag met mensen. Zo geeft ze personal training en groepsfitnesslessen. Ook combineert ze nog twee bijbanen, een in de horeca en een in een apotheek.

Luna is een veelzijdige speelster die het best tot haar recht komt als rechtsback of centrale middenvelder. Volgend jaar versterkt ze het voetbalteam van Allen Community College. Het afgelopen seizoen behaalde het team van de universiteit negen overwinningen en ondervond vijf teleurstellingen. Luna zal er alles aan doen om deze laatste te voorkomen.

Wij wensen Luna super veel plezier en succes bij Allen Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.