Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Florian de Boer staat vanaf volgend seizoen onder de lat bij Rose State College

Florian de Boer staat vanaf volgend seizoen onder de lat bij Rose State College

Florian de Boer kan zijn koffers gaan inpakken, de keeper van SV Spakenburg vertrekt deze zomer naar Oklahoma om zijn voetbaldroom waar te maken bij Rose State College.

Florian begon zijn voetcarrière op zevenjarige leeftijd bij Cobu Boys. Zijn talent viel al snel op, wat leidde tot zijn selectie voor het O17-team van SV Spakenburg in het seizoen 2020-2021. In zijn debuutseizoen leidde hij zijn team direct naar het kampioenschap. Zijn doorbraak zette door toen hij werd geselecteerd voor het O23-team van SV Spakenburg, waar hij twee seizoenen op rij het kampioenschap won. Op 17-jarige leeftijd werd hij uitgenodigd om mee te trainen met het eerste seniorenteam van SV Spakenburg, dat uitkomt op het hoogste semi-professionele niveau in Nederland. Hier trainde hij samen met oud-professionals van clubs zoals Ajax, FC Utrecht en Vitesse. Ook in het huidige seizoen (2023-2024) blijft hij een belangrijk onderdeel van het O23-team en traint hij regelmatig mee met het eerste team.

Florian is een moderne doelman die graag van achteruit speelt en goed is in 1-op-1 situaties. Zijn reflexen zijn scherp en hij beschikt over uitstekende distributievaardigheden, zowel met zijn voeten als met zijn handen. Bovendien is hij zeer goed in het stoppen van schoten op doel en heeft hij leiderschapskwaliteiten die zich uitstrekken tot coaching. Als doelman blijft hij kalm en gecomponeerd, wat zijn team vertrouwen geeft in elke situatie.

Familie en vrienden beschrijven Florian als een sociale en vrolijke jongen. Hij houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Zowel op als buiten het veld is hij zeer gedisciplineerd en toegewijd om zijn doelen te bereiken. Florian is leergierig en wil zich continu verbeteren. Bovendien is hij een echte teamspeler die er alles aan zal doen om de overwinning veilig te stellen.

De Raiders uit Oklahoma kunnen de kwaliteiten van Florian goed gebruiken. Het doel is om komend jaar mee te strijden voor het kampioenschap.Wij wensen Florian veel succes en kijken ernaar uit om hem te zien schitteren bij Rose State College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.