Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Madelief Molier mag vast proeven bij JMU

Madelief Molier mag vast proeven bij JMU

Uitgenodigd worden door je toekomstige coach in de VS biedt een unieke gelegenheid om je nieuwe thuis te ontdekken, je teamgenoten te ontmoeten en je coach persoonlijk te leren kennen.

Het Nederlandse hockeytalent Madelief Molier ontving recentelijk, na haar toezegging, een officiële uitnodiging van haar toekomstige school, James Madison University (JMU). Dit is de school waar ze volgend jaar zowel gaat hockeyen als studeren. Tijdens haar bezoek ontmoette Madelief haar toekomstige teamgenoten en kreeg ze een indruk van het leven als student-atleet.

Madelief maakte kennis met alle leden van het hockeyteam en trainde samen met de nieuwe eerstejaars die zich volgend jaar bij het team zullen voegen. Deze trainingssessie gaf haar niet alleen een goed beeld van het spelniveau en de coachingsstijl van haar toekomstige coach, maar ook een voorproefje van de teamdynamiek.

Naast de trainingen en het verkennen van haar nieuwe school en campus, woonde Madelief ook een wedstrijd van het team bij en kreeg ze de kans om het schooltenue te dragen. Dit symbolische moment markeerde haar officiële start als lid van het JMU-hockeyteam en versterkte haar enthousiasme voor het komende seizoen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.