Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ilse van Leusden gaat het fieldhockeyteam van Lander University versterken

Ilse van Leusden gaat het fieldhockeyteam van Lander University versterken

Ilse verlaat na twaalf jaar haar plaatselijke club MHV Maarssen voor een Amerikaans avontuur bij Lander University.

Ilse begon op zesjarige leeftijd met sporten. Ze begon met tennis en hockey, omdat haar ouders zelf tennissers zijn. Ze begon met hockey op zevenjarige leeftijd bij MHV Maarssen. In haar laatste jaar van de basisschool stopte ze met tennis om zich volledig op hockey te kunnen richten.

Ilse heeft in de hoogste clubteams gespeeld en deelgenomen aan de hoogste nationale jeugdcompetities bij MHV Maarssen. Ze was drie seizoenen lang aanvoerder van het MHV Maarssen O14- en O16-team. In haar eerste jaar in het O16-team won ze de ‘Most Valuable Player’ award. In het seizoen 2021–2022 speelde ze voor het MHV Maarssen O18-team, dat deelnam aan de Landelijk Subtop (de op twee na hoogste nationale jeugdcompetitie O18). In het seizoen 2022–2023 speelde ze wederom voor het MHV Maarssen O18-team in dezelfde competitie.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Ilse als een sociaal actief persoon die gemakkelijk vrienden maakt. Ze is een zelfverzekerde jonge vrouw die ook zeker is in het uiten van haar mening. Daarnaast heeft Ilse een creatieve manier van denken en staat ze erom bekend regelmatig ‘out-of-the-box’ te denken. Ilse is enorm toegewijd aan haar sport en geeft 100% in elke training en elke wedstrijd. Tot slot neemt Ilse initiatief en leidt ze door voorbeeld, en is ze meerdere seizoenen tot aanvoerder van haar team gekozen.

Ilse is een veelzijdige verdediger die het beste speelt als centrale verdediger. Ze heeft een goed tactisch inzicht en maakt sterke beslissingen. Ilse is betrouwbaar in de verdediging en kan tegenstanders voorbijrennen. Ze weet open ruimtes te vinden en de bal goed af te leveren. Bovendien beschikt ze over leiderschapskwaliteiten en coaching vaardigheden en is ze een echte teamspeler.

Na de zomer zal Ilse gaan spelen voor het fieldhockeyteam van Lander University. Het team was afgelopen seizoen oppermachtig en verloor thuis slechts twee wedstrijden. Uit heeft de ploeg meer moeite en krijgen ze vooral veel doelpunten tegen. Hopelijk kan Ilse met haar coaching het team zo goed neerzetten dat hier aankomend seizoen verandering in gaat komen.

Wij wensen Ilse veel succes met haar avontuur in Amerika bij Lander University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.