Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tycho van Haaren gaat het avontuur aan bij Pearl River Community College

Tycho van Haaren gaat het avontuur aan bij Pearl River Community College

Tycho zal De Graafschap gaan verlaten voor een avontuur in Amerika. Hij zal gaan spelen bij de Wildcats van Pearl River Community College.

Tycho begon met voetballen op vijf jarige leeftijd bij lokale voetbalclub DVC’26. Hier won hij meerdere kampioenschappen en toernooien dat ook opviel bij de BVO’s. op tien jarige leeftijd werd Tycho gescout door De Graafschap om in de jeugdopleiding te gaan spelen. Hier heeft Tycho meerdere succesvolle jaren gehad, waaronder de promotie in de onder-17 naar de Eredivisie. Ook mocht hij deel uitmaken van de voorselectie van het Nederlands elftal in zijn leeftijdscategorie. Tycho heeft meerdere internationale toernooien gespeeld tegen onder andere Borussia Dortmund, Schalke 04 en West Ham United. Ook heeft hij meerdere wedstrijden gewonnen tegen topteams in Nederland zoals Ajax.

Tycho wordt omschreven als een kalm, eerlijk en serieus persoon, is erg fanatiek en houdt van competitie. Zijn familie noemt hem ook wel ‘Tychopedia’ vanwege zijn brede interesses en de vele feiten die hij paraat heeft. Professionaliteit staat hoog in het vaandel bij Tycho. Als zijn teamgenoten niet serieus trainen, kan hij zich daar flink aan ergeren. Hij geeft altijd 100% en toont sterke leiderschapskwaliteiten op het veld. Daarnaast is Tycho coach bij twee voetbalscholen. Zijn collega’s waarderen zijn sterke communicatieve vaardigheden, zijn ervaring en zijn vermogen om goed met kinderen en jongeren om te gaan.

Tycho is een veelzijdige vleugelspeler die het beste tot zijn recht komt op de linkerflank. Hij maakt uitstekende loopacties, zowel met als zonder de bal. Zijn snelheid en acceleratie zijn indrukwekkend, en hij beschikt over een hele goede conditie. Tycho heeft een topsportmentaliteit dat afstamt van zijn tijd bij De Graafschaap, heeft een goed schot en een goede voorzet in huis. Bovendien blinkt Tycho uit in techniek en heeft hij een scherp tactisch inzicht, wat hem helpt bij het nemen van de juiste beslissingen op het veld.

Tycho zal na de zomer naar Pearl River Community College vertrekken. De Wildcats scoorden vorig seizoen gemiddeld 2,7 doelpunten per wedstrijd en met de komst van Tycho zullen ze er alleen maar meer maken. Wij geloven dat Tycho de perfecte aanwinst is om voor het nationale kampioenschap te strijden.

Wij wensen Tycho veel succes en plezier met zijn avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.