Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rens Verleer gaat naar Camden County Community College

Rens Verleer gaat naar Camden County Community College

Rens Verleer gaat Nederland verlaten. Hij zal TOGB achter zich laten om het voetbalavontuur bij Camden County Community College aan te gaan.

Rens Verleer begon op zesjarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale club BVCB. Al vanaf het begin speelde hij in de hoogste jeugdteams van de club, waarbij hij op nationaal niveau meedeed. Rens viel op door zijn geavanceerde vaardigheden en schoof al vroeg door naar hogere leeftijdscategorieën. Op veertienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar TOGB om op het hoogste nationale jeugdniveau in Nederland te spelen. Rens werd al snel benoemd tot aanvoerder van zijn team, was de topscorer en had de meeste assists in de onder 17. In het seizoen 2021-2022 was hij een basisspeler en topscorer (26 doelpunten) voor het TOGB onder 17, dat in de hoogste nationale onder 17-competitie van Nederland uitkwam. Op zestienjarige leeftijd begon Rens te spelen voor het onder 23-team van TOGB, dat op het hoogste nationale niveau in Nederland speelt in hun leeftijdscategorie. In het seizoen 2022-2023 maakte hij zijn debuut voor het eerste seniorenteam van TOGB en speelde tegen de Nederlandse profclub ADO Den Haag. In het seizoen 2023-2024 is Rens geselecteerd als basisspeler voor het TOGB onder 23-team.

Rens kan spelen als box-to-box middenvelder en linksbuiten, maar zijn beste positie is aanvallende middenvelder. Hij staat bekend als een spelmaker met snelheid en versnelling, die sterk is in offensieve één-tegen-één situaties en individuele acties. Zijn vermogen om doelpunten te scoren en assists te geven, gecombineerd met zijn uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, maken hem een waardevolle speler. Daarnaast beschikt hij over tactisch inzicht en besluitvaardigheid, evenals het vermogen om tactische aanvallende loopacties uit te voeren.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Rens als een opgewekte, gedreven, vriendelijke en sociale persoon, die fijn is om in een groep te hebben. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij 100% om zijn doelen te bereiken. Rens hecht veel waarde aan discipline en is uiterst competitief, wat blijkt uit zijn mentaliteit tijdens wedstrijden en trainingen.

Rens Verleer zal zijn talenten verder ontwikkelen bij Camden County Community College. Het team heeft afgelopen seizoen een uitstekend jaar gedraaid. In de conference waarin ze uitkomen hebben ze tien van de elf wedstrijden weten te winnen. De andere wedstrijd werd met een gelijkspel afgesloten.

We wensen Rens veel succes en kijken ernaar uit om zijn groei en prestaties in Amerika te volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.