Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kadidja Sangare maakt de overstap van Carson-Newman University naar UC Davis

Kadidja Sangare maakt de overstap van Carson-Newman University naar UC Davis

Kadidja is in 2022 haar Amerikaanse avontuur gestart bij Carson-Newman University en heeft na al haar succes een transfer afgedwongen naar UC Davis in het zonnige Californië.

Kadidja heeft twee succesvolle jaren achter de rug bij Carson-Newman University. Als een freshman mocht ze al uitkomen op het NCAA Indoor National Championship en ze heeft niet achteromgekeken sinds. Zo verdiende ze een All-American titel in haar eerste en tweede jaar, en heeft ze een schoolrecord gezet door 6,03 meter te springen op de Long Jump. Ook heeft ze de ‘Women’s Southeast Region Field Athlete of the Year’ mogen ontvangen na haar prestaties in de Nationals.

Naast sportieve prestaties is ze ook een harde werker op school. Dit liet ze al zien op de middelbare school, waar ze van VMBO 1 doorstroomde tot VWO 6. Haar vrienden en familie omschrijven Kadidja ook als een harde werker en een doorzetter. Als ze een doel voor ogen heeft, gaat ze er voor de volle 100% voor. Daarnaast vindt ze het leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen. Ze is altijd behulpzaam en mensen kunnen altijd op Kadidja rekenen.

Volgend seizoen mag Kadidja de kleuren van UC Davis Aggies gaan dragen dat uitkomt op NCAA D1 niveau. Hier zal ze op geweldige faciliteiten mogen trainen bij een universiteit die standaard veel successen heeft en atleten naar de nationals stuurt. UC Davis is een universiteit dat zo’n 39.000 studenten telt in het warme Californië. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Kadidja haar geweldige resultaten voort zal zetten!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.