Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lara Cleophas gaat versterking bieden op het veld bij de University of Vermont

Lara Cleophas gaat versterking bieden op het veld bij de University of Vermont

Hockeyster Lara Cleophas gaat haar carrière voortzetten bij de University of Vermont. Haar talent en positieve mentaliteit is een echte aanwinst voor het team uit Burlington, Vermont.

Lara begon op zevenjarige leeftijd met hockey bij Pinoké in Amstelveen. Vanaf het begin speelde ze in de hoogste teams van haar leeftijdscategorie en presteerde ze op het hoogste nationale jeugdniveau. Aanvankelijk speelde ze meer in een aanvallende rol, maar de afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdige verdediger/middenvelder. In het seizoen 2021-2022 bereikte ze de halve finale van het Nederlands kampioenschap onder 16. Het daaropvolgende seizoen promoveerde ze naar het onder 18-team, waar ze in haar eerste jaar meteen een belangrijke basisplaats veroverde.

Op het veld kan Lara meerdere posities spelen, maar haar spel komt het beste naar voren als linkermiddenvelder. Ze is een veelzijdige speelster die uitblinkt in alle aspecten van de sport, waarbij ze haar techniek en passes optimaal benut om het spel te domineren. Ze beschikt over grote snelheid, zowel met als zonder bal. Haar spelinzicht, harde werken en winnaarsmentaliteit zal zeer gewaardeerd worden bij de University of Vermont.

Lara wordt door vrienden en familie beschreven als een hele sociale en gedisciplineerde meid die duidelijke doelen stelt, zowel op sportief als academisch gebied. Ontspanning is ook belangrijk en daarvoor spreekt ze graag met haar vrienden af. Lara’s teamgenoten zien haar als de echt teamspeelster, altijd op zoek naar manieren om het beste uit zichzelf en haar team te halen. Haar positiviteit en energie houden zowel haarzelf als anderen gemotiveerd, wat haar een waardevolle aanwinst voor de Catamounts.

Het team van de University of Vermont heeft afgelopen jaar een mooi seizoen gedraaid binnen de America East Conference. Lara krijgt de kans om komend seizoen een bijdrage te leveren aan de toekomst van dit programma. Wij wensen haar veel plezier en succes in Amerika en blijven haar zeker volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.