Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noud Craenmehr gaat zijn talent laten zien op het veld van Tompkins Cortland Community College

Noud Craenmehr gaat zijn talent laten zien op het veld van Tompkins Cortland Community College

Voetbaltalent Noud Craenmehr zal na deze zomer vertrekken naar New York om zijn droom als voetballer verder na te jagen bij Tompkins Cortland Community College.

Noud begon zijn voetbalcarrière op zesjarige leeftijd bij zijn lokale club RKSV Meterik. Zijn talent was al snel te zien en hij mocht dan ook meteen in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie en vaak zelfs met oudere teams meespelen. Tijdens zijn jeugd heeft hij met RKSV Meterik twee keer het kampioenschap gewonnen. Als sleutelspeler voor het O15-team van RKSV Meterik maakte Noud al op 15-jarige leeftijd de overstap naar het O19-team. Hij is ook daar ondertussen een van de belangrijkste spelers geworden en mede-aanvoerder van het team, dat deelneemt aan de regionale jeugdcompetitie in Nederland. Op slechts 16-jarige leeftijd debuteerde hij voor het O23-team. In het seizoen 2023-2024 werd hij drie keer opgeroepen voor het eerste seniorenteam, waar hij in maart 2024 op 17-jarige leeftijd zijn eerste optreden maakte.

Als veelzijdige speler kan Noud op meerdere posities op het veld spelen, maar hij is op zijn best als controlerende middenvelder of centrale verdediger. Hij staat bekend om zijn technische vaardigheden, hoge voetbal-IQ, en vermogen om het spel te lezen en het tempo te bepalen vanuit de verdediging. Met een sterk fysiek, goed inzicht, en uitstekende passing skills weet hij het spel te beheersen en te sturen. Zijn verdedigende inzicht, onderscheppingen, leiderschap en winnaarsmentaliteit maken hem een waardevolle aanwinst voor Tompkins Cortland Community College.

Noud wordt door vrienden en familie omschreven als een rustige, behulpzame en sociale jongen die makkelijk met iedereen overweg kan. Hij hecht veel waarde aan tijd doorbrengen met vrienden en heeft duidelijke doelen die hij zowel op als buiten het veld nastreeft. Zijn teamgenoten beschrijven hem als een belangrijke speler die niet alleen bijdraagt met zijn technische vaardigheden, maar ook met zijn leiderschap en winnaarsmentaliteit.

Noud is niet ons enige talent dat na de zomer naar New York vliegt en zich een Panther mag noemen. Ook Boet van Dijk, Sergio Musson en Jaimy Merx zullen het team gaan versterken en proberen komend jaar de conference ring te winnen.

We zijn ervan overtuigd dat Noud een grote zal spelen in de toekomstige successen van het team en wensen hem veel succes op dit bijzondere avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.