Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Life University wordt de nieuwe thuisbasis voor volleybaltalent Serano Keijl!

Life University wordt de nieuwe thuisbasis voor volleybaltalent Serano Keijl!

De getalenteerde volleyballer uit het nationale jeugdteam, maakt de sprong naar Life University in Georgia, waar hij zijn studie zal combineren met zijn passie voor volleybal.

Op negenjarige leeftijd vond Serano zijn liefde voor volleybal en sindsdien is hij niet meer van het veld af te slaan. Vanaf het begin speelde hij op het hoogste niveau in de Nederlandse jeugdcompetities. Zijn O16-team behaalde een indrukwekkende vierde plaats op de nationale kampioenschappen en zijn O18-team pakte zelfs de titel in de tweede hoogste nationale jeugdcompetitie.

Op slechts 15-jarige leeftijd maakte Serano zijn debuut bij het seniorenteam van Reflex Kampen. Een jaar later speelde hij in de tweede hoogste seniorencompetitie van het land. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, en hij werd geselecteerd voor het Regionaal Training Centrum Apeldoorn, waar hij werd getraind door niemand minder dan Redbad Strikwerda, drievoudig nationaal kampioen. In januari 2023 werd hij geselecteerd voor het Nationale Jeugdteam, een bewijs van zijn uitzonderlijke talent en potentieel.

Serano is een veelzijdige speler die het beste presteert als buitenaanvaller. Hij blinkt uit in passing, blokken, en aanvallen, met indrukwekkende statistieken. Zijn fysieke kwaliteiten, zoals een blokhoogte van 313 cm en een aanvalshoogte van 326 cm, maken hem een geweldige aanwinst voor de Running Eagles uit Georgia.

Bij familie en vrienden staat Serano bekend als een kalme en sociale jongen die gemakkelijk nieuwe contacten legt en een positieve mindset heeft. Hij is zeer respectvol naar anderen en competitief ingesteld d, altijd op zoek naar manieren om te leren en te groeien.

Hij is niet ons enige talent die naar Life Univeristy vertrekt, ook Vincent Eisinga zal het volleybal shirt van de Running Eagles gaan dragen komend seizoen. Daarnaast hebben er nog 9 andere talenten in diverse sporten een contract getekend bij Life University. Het zal dus druk worden in het vliegtuig naar Geogia.

Wij zijn trots op Serano en wensen hem veel succes tijdens zijn avontuur. We kijken uit naar zijn toekomstige prestaties, zowel op het volleybalveld als in zijn studie!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.