Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sam Groot kiest voor Oakton Community College!

Sam Groot kiest voor Oakton Community College!

Illinois wordt de nieuwe thuisbasis voor de spits van Sporting Martinus. Sam Groot zal vanaf komend seizoen doelpunten gaan scoren in het shirt van Oakton Community College.

Sam was er heel vroeg bij met voetballen, al op vierjarige leeftijd begon hij bij zijn lokale club Sporting Martinus. Zijn talent en doorzettingsvermogen zorgde dat hij gestaag klom binnen de jeugdteams van de club en uiteindelijk beloond met een startpositie in de hoogste jeugdteams , waar hij zijn veelzijdigheid en vaardigheden als dynamische spits liet zien. Tijdens het seizoen 2021-2022 leidde hij zijn team naar overwinning in de play-offs, een geweldige overwinning die resulteerde in een promoti! In het seizoen 2023-2024 was Sam een vaste waarde in het O18-team, waar hij zijn rol als spits combineerde met zijn vermogen om als rechtsback te spelen.

Als voetballer blinkt Sam uit als nummer 9, met uitstekende vaardigheden in het vasthouden van de bal. Zijn fysieke kracht, snelheid en acceleratie maken hem een bedreiging voor elke verdediging. Bovendien beschikt hij over een scherp tactisch inzicht en visie, iets dat het team van Oakton Community College goed zal kunnen gebruiken.

Sam staat bekend om zijn sociale en extraverte persoonlijkheid. Hij legt moeiteloos contacten en past goed in sociale omgevingen. Op het veld straalt hij kracht en vastberadenheid uit, wat zijn teamgenoten motiveert en inspireert. Sam is altijd aanwezig voor zijn team, zowel in vreugdevolle als uitdagende momenten en streeft er voortdurend naar om het beste uit zichzelf en zijn team te halen.

Sam is niet de eerste voetballer in het shirt van de Owls, afgelopen seizoen vertrok Lucas Visser al naar het team in Illinois. Het is mooi om te weten dat deze twee talenten het avontuur samen kunnen ervaren en ook samen kunnen gaan strijden voor het kampioenschap komend seizoen!

We zijn trots op Sam en wensen hem heel veel succes bij Oakton Community College.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.