Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Farwell Party 2024 in the books!

Bron: Zeno Kerste

Bron: Zeno Kerste

Zaterdag 29 Juni waren we weer even terug op ons oude adres in Gemert, niet zomaar. Het was namelijk tijd voor de jaarlijkse Farewell Party waarbij we onze talenten die het traject hebben afgerond en deze zomer op het vliegtuig stappen om hun droom waar te gaan maken als student-atleet uitzwaaien.

De sfeer zat er bij binnenkomst meteen goed in door de photobooth. Een tafel vol props in het thema van sport en Amerika zette meteen de goede stemming. Er werd fanatiek meegedaan door de talenten en hun familie wat zorgde voor hele leuke resultaten. Een collage van deze foto’s kun je terugvinden op onze socials!

Na het officiële welkomstwoord van Paul de Koning en geheel volgens Amerikaanse sporttradities, het National Anthem, waren er speeddates gepland voor onze talenten. Deze interactieve sessies gaven de toekomstige student-atleten de kans om hun trajectervaringen en ambities te delen. Het was geweldig om te zien hoe de talenten connecties maakten en elkaar inspireerden. Daarnaast was het ook voor de ouders fijn om hun ervaringen te delen, het is immers een spannend avontuur.

Na de eerste ronde speeddates was het woord aan Gijs van Schouten. De keeper uit de jeugdopleiding van AZ vertelde hoe zijn avontuur er in Amerika tot dan toe had uitgezien. Zijn ervaringen, waaronder een teamtrip naar Hawaii, kregen de volledige attentie van het publiek. Gijs moedigde iedereen aan om van het avontuur te genieten en hard te werken zowel op het sportveld als in de les.

Na een korte pauze was het tijd om de kennis van onze talenten en hun familie te testen. Een quiz, gevuld met vragen over student-atleten, Amerika en Kingstalent, zorgde voor veel verbazing maar vooral ook voor veel gelach. Had jij geweten dat je in Kentucky volgens de wet niet met een ijsje in je achterzak mag rondlopen?

De tweede gastspreker was Katinka Ummels. Zij is vijf jaar geleden vertrokken als voetbalster en is inmiddels bezig met haar master maar nu als zwemster. Een bijzonder avontuur met de boodschap om zoveel mogelijk kansen aan te gaan in Amerika, het is en blijft het land van de mogelijkheden.

Na een tweede ronde speeddates werd de dag afgesloten met de uitreiking van de felbegeerde Kingstalent shirts. Deze shirts staan symbool voor de harde werken en toewijding van onze student-atleten. Het was een trots moment om te zien hoe onze talenten hun shirts in ontvangst namen, klaar om naar Amerika te gaan en daar hun sportieve en academische dromen waar te maken.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze fantastische dag!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.