Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews Updates

De start van jouw avontuur, de aankomst op jouw nieuwe school

Tennisster Safien Boulonois trekt in bij Gonzaga University

Tennisster Safien Boulonois vertrok deze zomer voor een nieuw avontuur: Tennissen en studeren in Amerika. Maar hoe gaan de eerste dagen na jouw aankomst op een nieuwe school, bij jouw nieuwe thuis? En hoe zien de eerste dagen er uit?

Met haar middelbare school diploma in de pocket, de papierwinkel afgerond en het visum in haar paspoort stapt Safien samen met haar moeder op het vliegveld. Ondanks dat Safien gaat studeren aan Gonzaga University in Spokane, vliegt ze eerst naar Seattle, een vlucht van zo’n 9 uur. Hier verblijft Safien samen met haar moeder bij vrienden waar ze de tijd nemen om Seattle te bekijken maar vooral heel veel shoppen voor Safien haar dorm op de campus.

Op 19 augustus begint het avontuur voor Safien eindelijk echt, ze mag haar dorm in en haar avontuur bij Gonzaga begint. Na een rondje over de campus is het tijd om afscheid te nemen van haar familie en vrienden. Gelukkig werd ze opgevangen door de helft van haar teamgenoten en haar coach waardoor Gonzaga als een warm bad voelde. Op deze eerste dag laten Safien haar teamgenoten haar heel welkom voelen én mag ze als bonus haar eigen locker zien, het naamplaatje hangt al klaar!

De dag na aankomst begint Safien haar Internationale oriëntatie, een programma waar ze voornamelijk veel informatie krijgt maar ook een kans krijgt om andere internationale studenten te ontmoeten. Een super leuke dag waar er nog een van zal volgen. Een goede introductie dus om je helemaal thuis te laten voelen.

Nog een paar dagen om te wennen want op 27 augustus beginnen Safien haar lessen aan Gonzaga University en gaat het avontuur écht van start!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.