Terug naar het overzicht
Awards

Award #2 voor Bram Kaarsgaren

Wat is Bram Kaarsgaren toch uitstekend bezig! De Brabander kan weer een award achter zijn naam zetten na een ijzersterke start van het seizoen.

Met 3 overwinningen op een rij, waarbij Bram slechts 2 doelpunten moest incasseren, draait Carson-Newman University goed! De coach van de Eagles, Stephen Lyons, kan zeer tevreden zijn met zo’n zekerheid in de goal. In de laatste drie overwinningen, stond Bram in de twee Conference wedstrijden onder de lat. De eerste wedstrijd werd gespeeld op zaterdag 5 oktober thuis tegen Queens.
Dit was een zeer spannende wedstrijd, aangezien Bram maar liefst 10(!) reddingen moest verrichten. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 2-1 en was wel heel duidelijk Man of the Match.
Een week later stond Coker als tegenstander op het programma. Op papier een gelijkwaardige tegenstander als Queens. En dat bleek ook… De winnende goal viel pas in de eerste helft van de verlenging, waardoor Carson-Newman weer een overwinning kon bijschrijven. In deze wedstrijd was Bram weer van grote waarde, door 5 reddingen te maken!
Door deze overwinning staan de Eagles bovenaan in de Conference! Goed bezig mannen en keep it up!

Deze award is meer dan verdiend, Bram. Topper!

We blijven Bram en zijn teamgenoten nauwlettend volgen en wie weet zit er nog meer moois aan te komen…