Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Abel Reichert gaat McPherson College versterken komend seizoen

Abel Reichert gaat McPherson College versterken komend seizoen

McPherson College krijgt er komend seizoen een voetbaltalent uit Nederland bij. Abel Reichert gaat zijn sportieve en academische carrière voortzetten in Kansas. 

Abel begon zijn voetbalcarrière al op vijfjarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub en heeft sindsdien veel mooie prestaties bereikt op het veld. Van het spelen in de hoogste jeugdteams van BFC Bussum tot het concurreren op nationaal en internationaal niveau, Abel heeft zijn kwaliteiten en toewijding keer op keer bewezen.

Op vijftienjarige leeftijd promoveerde Abel vroegtijdig naar een hogere leeftijdscategorie, wat zijn talent en harde werken benadrukt. Hij was meerdere keren aanvoerder van zijn team en is kampioen geworden met zowel het BFC onder 15 als onder 17. Zijn ervaring strekt zich uit tot internationale toernooien, waar hij speelde tegen jeugdteams zoals AFC Ajax, Feyenoord, Arsenal en Vitesse Arnhem. Het seizoen 2023-2024 stond hij vast in de basis voor het BFC onder 18 team, dat deelneemt aan de hoogste nationale onder 18 competitie in Nederland.

McPherson College krijgt er niet alleen een getalenteerde speler bij, maar ook een natuurlijke leider. Vrienden en teamgenoten beschrijven Abel als ambitieus, behulpzaam, sociaal, met een ongelooflijke wilskracht en doorzettingsvermogen. Zijn leiderschapskwaliteiten, gecombineerd met zijn fysieke kracht en technische vaardigheden, maken hem een sterke speler. Abel zijn vermogen om zowel aanvallend als verdedigend te excelleren, en zijn tactische bewustzijn, zullen waardevol zijn voor de Bulldogs.

McPherson College heeft een sterke traditie van succes in het universiteitsvoetbal, en met de toevoeging van Abel kunnen ze deze lijn zeker voortzetten. Zijn veelzijdigheid, vastberadenheid en competitieve mentaliteit passen perfect in het team. Wij wensen Abel een onvergetelijk avontuur in Kansas zowel op het veld als daarbuiten en zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van McPherson College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.