Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anco Termorshuizen gaat de Camden County Cougars versterken

Anco Termorshuizen gaat de Camden County Cougars versterken

Anco zal zijn club TOGB in Nederland gaan verlaten en vertrekt voor een avontuur naar Amerika. De middenvelder zal gaan spelen voor Camden County Community College in New Jersey

Anco begon op 5-jarige leeftijd met voetballen en heeft altijd uitgeblonken. Zo werd hij op tien jarige leeftijd gescout door ADO Den Haag en heeft hij stage gelopen bij meerdere Nederlandse jeugdteams tot en met de onder-14 leeftijd. Ook heeft Anco meegedaan aan de Dutch National Skills Championship op twaalf jarige leeftijd. In de onder-14 is Anco overgestapt naar de club TOGB, die op het hoogste amateurniveau speelde en daar heeft hij daar een aantal succesvolle jaren beleefd. Na belangrijk te zijn geweest in de onder-18 is het nu tijd voor de stap naar Amerika!

Vrienden en familie zouden Anco beschrijven als een eerlijk, oprecht en zeer sociaal persoon die graag quality time doorbrengt met zijn familie en vrienden. Anco bezit een positieve instelling, zowel op als buiten het veld en zal er alles aan doen om anderen te motiveren waar nodig om wedstrijden te winnen. Hij is altijd in voor een grapje met zijn vrienden en steekt veel tijd en energie in zijn studie, bijbaan en voetbal. Wanneer Anco een doel voor ogen heeft, zal hij er alles aan doen om dit te bereiken.

Anco kan op meerdere posities uit de voeten op het middenveld, maar speelt het beste als centrale of verdedigende middenvelder. Hij heeft geweldige technische vaardigheden en een goede pass met beide benen. Hij is erg rustig aan de bal en kan goed onder druk uitspelen dankzij zijn tactische inzicht. Ook verdedigend staat hij zijn mannetje met goede verdedigende kwaliteiten zoals zijn inzicht en onderscheppingen. Anco is een leider met een echte winnaarsmentaliteit.

Na de zomer zal Anco het voetbalteam van Camden County Community College gaan versterken, dat een erg sterk seizoen achter de rug heeft met een record van 12-2-2. Met Anco in het team zullen ze nog meer kans hebben om het kampioenschap te winnen komend seizoen!

Wij wensen Anco veel succes en plezier met zijn avontuur bij de Cougars!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.