Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anouk Richters gaat de indrukwekkende overstap maken naar Bellarmine University

Anouk Richters gaat de indrukwekkende overstap maken naar Bellarmine University

Hockeyster Anouk Richters gaat haar droom achterna in Kentucky. Na een indrukwekkende loopbaan in Nederland, is ze klaar om haar talent naar een hoger niveau te tillen en haar stempel te drukken op de Amerikaanse hockeyvelden.

Anouk begon al op vijfjarige leeftijd met hockey en combineerde dit voor lange tijd met Taekwondo. Op de velden was haar talent al snel te zien en werd ze niet voor niets drie jaar op rij topscoorster van haar team. Vanaf haar tiende heeft ze altijd in de eerste teams van haar clubs gespeeld. In het seizoen 2018-2019 speelde Anouk (officieel nog O14) al mee met het O16 team en won ze het kampionschap met beide teams. In 2021 maakte ze de overstap naar PW, waar ze zowel in het O18 team als het eerste damesteam speelde. Dat jaar won haar team ongeslagen het kampioenschap, met maar liefst 56 gescoorde en 0 tegendoelpunten. Haar prestaties leverden haar twee keer de titel Woman of the Match op in het seizoen 2022-2023.

Anouk is een veelzijdige verdedigster die het beste tot haar recht komt in het centrum. Ze heeft een goed overzicht op het veld, weet open ruimtes te vinden en de bal nauwkeurig te passen. Haar fysieke kracht, snelheid en kalmte aan de bal maken haar een waardevolle aanwinst voor de Knights. Haar mentaliteit om nooit op te geven, zorgt ervoor dat ze altijd een stapje extra zet en dat zal zeer gewaardeerd worden bij Bellarmine University.

Anouk wordt door familie en vrienden beschreven als een krachtige, slimme, vrolijke en sportieve meid. Ze is leergierig, zowel op het veld als in de klas. Ze houdt van lezen en het kijken van documentaires in haar vrije tijd. Anouk is verantwoordelijk, werkt hard en geeft nooit op. Haar sterke mentaliteit zorgt ervoor dat ze doorzet, 100% inzet is bij haar nog niet voldoende.

Bij Bellarmine University komt Anouk in een goed presterend team terecht. We zijn ervan overtuigd dat ze haar plek snel zal veroveren en een belangrijke bijdrage zal leveren. Wij wensen Anouk veel succes en plezier in Amerika en zullen haar avonturen op de voet volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.