Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bram Stolp maakt transfer naar Nova Southeastern University!

Bram Stolp maakt transfer naar Nova Southeastern University!

Bram Stolp vertrekt na één jaar bij Mount Vernon Nazarene University en gaat voor een nieuw avontuur in Florida.

Stolp kwam op jonge leeftijd al op de radar van PSV, Willem II en NAC. Vanaf zijn negende verdedigde hij vijf jaar lang de clubkleuren van de ploeg uit Breda, waarin hij het mocht opnemen tegen onder andere Borussia Dortmund in een internationaal toernooi. Op vijftienjarige leeftijd hield dit avontuur helaas op en ging hij verder in het amateurvoetbal. In het jaar 20/21 maakte de sluitpost furore voor de onder 19 van M.O.C. ’17 waar hij met zijn ploeg uitkwam in de derde divisie. Deze uitstekende prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven, waar hij werd doorgeschoven naar de senioren. In 22/23 beleefde Stolp een onvergetelijk seizoen: de doelman werd kampioen met het eerste elftal en incasseerde daarbij het minste aantal tegendoelpunten van de competitie!

De boomlange doelman vond dat het na zijn successeizoen bij de club uit Bergen op Zoom tijd was voor een nieuw avontuur. Stolp maakte de stap naar Amerika en ging het doel verdedigen van Mount Vernon Nazarene University! In het eerste jaar op Amerikaanse bodem maakte de doelman direct indruk door in 16 wedstrijden 91 reddingen te verrichten. Dit resulteerde tot het beste reddingspercentage van de competitie (0.805) en een ‘Player of the Week’ award! Door zijn uitmuntende prestaties kreeg Stolp de kans om zijn vertrouwde omgeving te verlaten en te gaan keepen voor Nova Southeastern University, die hij met beide handen greep. De doelman gaat komend seizoen de kleuren van de ‘Sharks’ verdedigen en mag zich gaan opmaken voor een aantal prachtige affiches!

Wij wensen je enorm veel succes met je nieuwe stap. Zet hem op!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.