Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Carlijn van der Bend vertrekt naar Amerika om daar te gaan hockeyen en studeren!

Carlijn van der Bend vertrekt naar Amerika om daar te gaan hockeyen en studeren!

Carlijn van der Bend op pad naar een Amerikaans hockeyavontuur! Ze zal gaan spelen voor de Concordia University Wisconsin.

Op vier jarige leeftijd was Carlijn al erg sportief, ze deed aan judo, atletiek en zwemmen. Op zes jarige leeftijd begon haar Hockeyreis. Tijdens de coronapandemie begon ze met het trainen als keeper. Ze bleek echt talent te hebben voor het keepen en dat bleef niet onopgemerkt. Ze maakte snel stappen naar hogere teams om daar haar kwaliteiten te laten zien. In het seizoen van 2021-2022 kreeg ze de award “Goalie of the Year”. Een seizoen later werd ze uitgenodigd voor de EKA Top Academy (een exclusieve keepersschool).Op dit moment speelt ze bij de O18-2 van Cartouche. 

Carlijn is een open, ambitieuze en hard werkende meid en een echte teamspeler. Deze keeper wil niet alleen zichzelf verbeteren, maar ook het team. Ze oefent hard en is altijd blij met feedback, zodat ze weer kan groeien.

Volgend schooljaar gaat ze spelen bij Concordia University Wisconsin. Het team heeft het iets minder goed gedaan dit seizoen. Maar met de komst van Carlijn zal het team vaker de nul weten te houden!

We hebben er alle vertrouwen in dat Carlijn het hier goed zal doen! Wij wensen haar heel veel plezier en succes in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.