Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Cleo van Roessel gaat de aanval van Ball State University versterken.

Cleo van Roessel gaat de aanval van Ball State University versterken.

Cleo begon met hockeyen toen ze zes jaar oud was bij Hockey Club Naarden. Ze werd gekozen als aanvoerder van het onder 12 team.

Ze won het indoorkampioenschap met het onder 12 team van HC Naarden, waar ze een belangrijke bijdrage leverde met doelpunten en assists. Ze promoveerde van het onder 12 2e team naar het onder 14 1e team bij haar club. Sindsdien heeft Cleo altijd gespeeld in de hoogste jeugdteams van haar club en werd ze geselecteerd voor het District Talent Team. 2022 was een uitstekend seizoen voor Cleo. In dit jaar won ze namelijk met haar team het voorjaarsseizoen en ook de indoorcompetitie.

Mensen beschrijven Cleo als een zorgzaam persoon die altijd zeer gedisciplineerd is op school en op het hockeyveld. Ze legt de lat hoog voor zichzelf om haar doelen te bereiken. Op het veld is ze een zeer loyale teamgenoot die zich altijd meer richt op de positieve aspecten dan op de negatieve. Ze staat open voor kritiek omdat ze dit ziet als een manier om zich als speler te verbeteren. Cleo is goed in het herkennen van ruimtes op het veld, waardoor ze goed kan anticiperen op de acties van haar tegenstanders en vaak op de juiste plek staat. Ze is zeer goed in het spelen van de bal in de lucht en haar schoten op doel zijn krachtig en precies. Ze is een technische speler die goed is in het dribbelen en passen. Bovendien is ze bekwaam in het scoren met tip-ins en staat ze bekend als een echte teamspeler die altijd bereid is om haar teamgenoten te ondersteunen.

Het hockeyteam van Ball State University kent een wisselvallig seizoen. Zo begonnen ze minder sterk met drie nederlagen achter elkaar. Maar dit werd vervolgens rechtgezet met maar liefst zeven opeenvolgende overwinningen. Helaas kon het team van trainer Caitlin Walsh dit niet vasthouden en verloor het vervolgens weer vaak achter elkaar. De “Cardinals”, zoals het team ook wel bekend staat, kunnen dus zeker een aanvallende versterking gebruiken die voor de nodige doelpunten en assists kan zorgen.

We hopen dat Cleo veel indruk kan maken bij het hockeyteam en wensen haar verder veel succes!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.