Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Cody Sisal gaat van BV Hoofddorp naar Coast Mountain School District

Cody Sisal gaat van BV Hoofddorp naar Coast Mountain School District

Komend schooljaar vertrekt Cody Sisal naar Canada gaan om te basketballen bij Coast Mountain School District.

Cody begon zijn sportieve reis met voetbal in Nederland, waar hij van vier tot dertien jaar actief was. In 2020 maakte hij de overstap naar zijn plaatselijke basketbal club BV Hoofddorp. Ondanks dat hij pas net begonnen was, viel zijn talent meteen op en na slechts een paar trainingen speelde hij al mee met het eerste team van zijn leeftijdscategorie.

In het seizoen 2021-2022 speelde Cody voor het onder 16-team van BV Hoofddorp, dat uitkwam in de tweede hoogste regionale competitie. Zijn vooruitgang ging snel en in het seizoen 2022-2023 maakte hij deel uit van het onder 18-team dat deelnam aan de nationale onder 18-competitie. Cody’s leiderschapskwaliteiten werden erkend toen hij werd verkozen tot teamcaptain van het onder 18-team. Een hoogtepunt in dat jaar was het winnen van de Lemvig Cup in Denemarken met zijn team. Voor het seizoen 2023-2024 speelt Cody voor het onder 19-team van BV Hoofddorp, dat uitkomt in de hoogste nationale onder 19-competitie.

Cody speelt het beste als pointguard, waarbij hij zijn snelheid optimaal benut. Hij is sterk in balbezit en beschikt over uitstekende dribbelvaardigheden. Zijn vermogen om mid-range schoten te maken maakt hem een gevaarlijke speler op het veld. Cody brengt veel energie in het spel en heeft sterke leiderschapsvaardigheden, wat hem ook een effectieve coach op het veld maakt.

Cody wordt door zijn vrienden en familie omschreven als een sociale, zorgzame en sportieve jongen. Hij geniet ervan om mensen om zich heen te hebben en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Op het veld werkt hij hard om zijn doelen te bereiken en streeft hij altijd naar de overwinning. Cody is toegewijd aan zowel basketbal als zijn academische prestaties. Zijn familie en vrienden zouden hem omschrijven als een goede kerel.

Met zijn indrukwekkende atletische achtergrond en zijn toewijding aan zowel sport als studie, maakt Cody Sisal nu de overstap naar het Coast Mountain School District. Deze nieuwe uitdaging biedt hem de kans om zijn talenten verder te ontwikkelen en een impact te maken in het basketbal op een hoger niveau.

We wensen Cody veel succes bij zijn nieuwe avontuur in Canada en horen graag mooie verhalen over zijn prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.