Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

David Lubbers verlaat Nederland voor een avontuur bij North Carolina Wesleyan University

David Lubbers verlaat Nederland voor een avontuur bij North Carolina Wesleyan University

David zal zijn jeugdclub Haarlem-Kennemerland gaan verlaten. De achttienjarige aanvallend ingesteld speler zal gaan spelen voor de North Carolina Wesleyan University.

David zijn voetbalavontuur begon op zesjarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub Haarlem-Kennemerland. Al snel viel zijn talent op, waardoor hij altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie speelde en deelnam aan de hoogste regionale jeugdcompetities. Gedurende zijn carrière heeft David meerdere kampioenschappen gewonnen.

Een van de hoogtepunten van zijn carrière kwam in het seizoen 2022-2023, toen hij met het onder 17-team van Haarlem-Kennemerland het kampioenschap won. Dit succes werd gevolgd door een nog grotere prestatie: hij en zijn onder 18-team zijn het eerste team van de club dat deelneemt aan een nationale jeugdcompetitie. In het seizoen 2023-2024 is David geselecteerd als vaste speler van het onder 18-team van Haarlem-Kennemerland.

David is een veelzijdige speler die als aanvallende middenvelder kan spelen, maar het beste tot zijn recht komt als rechter middenvelder of rechter vleugelaanvaller. Zijn scherpe oog voor het creëren en afmaken van kansen, gecombineerd met zijn vermogen om het spel te lezen en snel beslissingen te nemen, maken hem een belangrijke schakel in het team. Hij is snel op het veld en kan tegenstanders gemakkelijk voorbijgaan dankzij zijn uitstekende techniek en balcontrole. Daarnaast beschikt hij over een nauwkeurige passing, zowel op korte als lange afstand.

Vrienden en teamgenoten beschrijven David als een zeer vrolijk, gedreven, vriendelijk en sociaal persoon, die een geweldige aanvulling is op elke groep. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij altijd 110% om zijn doelen te bereiken. David hecht veel waarde aan discipline en is extreem competitief, wat duidelijk blijkt uit zijn spel- en trainingsmentaliteit.

Komend seizoen zal David dus deel uit gaan maken van het team van North Carolina Wesleyan. Dit team heeft afgelopen seizoen een prima indruk achtergelaten in de competitie. Ze wisten namelijk negen wedstrijden te winnen. Hier stond helaas wel zes keer een verlies tegenover. Wij denken dat David een gewenste aanvallende versterking is om meer wedstrijden winnend af te sluiten. Wij wensen hem erg veel succes in horen graag mooie verhalen over zijn prestaties in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.