Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Dejean Francees op weg naar Amerikaans avontuur bij William Carey University

Dejean Francees op weg naar Amerikaans avontuur bij William Carey University

Dejean begon op zesjarige leeftijd met voetbal en tennis. Op jonge leeftijd combineerde hij beide sporten meerdere keren per week. Toen Dejean acht jaar oud werd, begon hij met atletiek.

Zijn belangrijkste focus was het verbeteren van zijn uithoudingsvermogen en tempo en versnelling. Tijdens COVID begon Dejean competitief met atletiek en nam hij deel aan meerdere evenementen. In 2022 deed hij mee aan de Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Hij bereikte de finales van het evenement op zowel de 100 meter als de 200 meter afstanden.

Vrienden en familie zouden Dejean beschrijven als een sociaal en ontspannen persoon. Hij heeft ook een passie voor sport en is ambitieus en doelgericht in atletiek. Hij is erg enthousiast om zijn avontuur in de Verenigde Staten te beginnen.

In het atletiekseizoen 2023-2024 heeft Francees indrukwekkende persoonlijke records neergezet. Op de 100 meter klokte hij een verbluffende tijd van 10.53 seconden, waarmee hij zijn snelheid en explosiviteit bewees. Daarnaast liet hij op de 200 meter een tijd van 21.92 seconden noteren, wat zijn uithoudingsvermogen en consistentie op de langere sprintafstand benadrukt.

Na de zomer zal Dejean vertrekken naar William Carey University. Bij deze universiteit is track and field (atletiek) een van de grootste sporten en draaien ze altijd bovenin mee in de competitie. Een mooie stap dus voor Dejean om zijn kunsten te vertonen.

Wij wensen Dejean veel succes bij William Carey University met zijn track and field carrière en zijn studie.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.