Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Delaware Valley University wordt de nieuwe thuishaven voor voetballer Pepijn Middel

Delaware Valley University wordt de nieuwe thuishaven voor voetballer Pepijn Middel

Het talent van VV Hooglanderveen gaat het avontuur aan in Pennsylvania. Na de zomer gaat Pepijn Middel met de Aggies van Delaware Valley University voor het kampioenschap strijden.

Pepijn begon op tienjarige leeftijd bij zijn lokale club VOP. Al snel maakte hij indruk en speelde hij in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie, zelfs buiten de club werd zijn talent opgemerkt. Hij werd gescout door Sparta Nijkerk, waar hij in het O13-team speelde en regelmatig trainde en wedstrijden speelde met het O14-team. Het jaar daarna maakte Pepijn de overstap naar VV Hooglanderveen, waar hij al snel werd benoemd tot aanvoerder van het O14-team. Met de O16- en O17-teams van Hooglanderveen won hij de competitie, waarbij hij uitkwam in de hoogste regionale en vervolgens nationale competities. Als belangrijke basisspeler voor de O17- en O18-teams van VV Hooglanderveen won Pepijn meer dan tien keer de ‘Man of the Match’-prijs.

Pepijn is een veelzijdige speler die op meerdere posities kan spelen, maar zijn beste tot zijn recht komt als controlerende middenvelder. Hij staat bekend om zijn snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en werkethiek. Zijn tactische inzicht en vermogen om het tempo van de wedstrijd te beheersen met zijn voetbal-IQ en technische vaardigheden maken hem een waardevolle speler. Daarnaast heeft hij een sterke lange inworp en kan hij het spel defensief goed lezen.

Vrienden en familie omschrijven Pepijn als een zeer competitieve jongen, niet alleen op het veld maar in alles wat hij doet. Hij is altijd actief bezig met zijn studie, voetbal, het coachen van jeugd teams en heeft daarnaast ook nog een bijbaan. Zijn winnaarsmentaliteit en sterke werkethiek zijn duidelijk zichtbaar, maar hij weet ook wanneer het tijd is om te ontspannen en tijd door te brengen met vrienden en familie.

Bij Delaware Valley University staat Pepijn voor een spannend nieuw avontuur. De universiteit die uitkomt in de Middle Atlantic Conference kan deze getalenteerde middenvelder goed gebruiken en zal dan ook uitkijken naar zijn komst.

We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van het team en wensen hem veel succes in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.