Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Duuk Hoeks gaat zijn Amerikaanse droom achterna, hij gaat voetballen en studeren bij North Carolina Wesleyan University!

Duuk Hoeks gaat zijn Amerikaanse droom achterna, hij gaat voetballen en studeren bij North Carolina Wesleyan University!

Duuk zal komende zomer de overstap maken van Nederland naar Amerika om daar te gaan voetballen en studeren bij North Carolina Wesleyan University.

Duuk begon op vierjarige leeftijd met voetballen bij voetbalclub Delta Sports ’95. Hij speelde altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie en werd geselecteerd om met een hogere leeftijdscategorie mee te spelen van de onder 11 tot en met de onder 15. Met het onder 14-team werd hij landskampioen in de derde hoogste nationale jeugdcompetitie van Nederland en was hij de topscorer qua assists. Momenteel speelt Duuk in het onder 23-team van Delta Sports ’95, ondanks dat hij officieel nog een onder 18-speler is. Dit team speelt in de hoogste regionale jeugdcompetitie van Nederland. Duuk is ook geselecteerd voor trainingen en wedstrijden met het eerste seniorenteam van Delta Sports ’95.

Vrienden en familie beschrijven Duuk als een vriendelijke en introverte persoon die sociale situaties met een ontspannen houding benadert. Hij is een vriend op wie je kunt rekenen dankzij zijn empathische aard en loyaliteit. Hij staat altijd klaar om te luisteren en te ondersteune. Met grote doelen in het vooruitzicht gaat Duuk uitdagingen met vastberadenheid aan, wat hem een veelzijdig en bewonderenswaardig individu maakt.

Duuk is een veelzijdige middenvelder die op alle middenveldposities en als centrale verdediger kan spelen. Hij heeft een sterke fysieke aanwezigheid en is een verdedigend ingestelde speler die bij elke ploeg waarvoor hij heeft gespeeld veel assists heeft geleverd. Duuk beschikt over een uitstekende passverdeling en voortreffelijke voorzetvaardigheden. Hij is kalm en beheerst aan de bal en zoekt altijd naar mogelijkheden om balbezit te behouden. Zijn visie en bewustzijn op het veld zijn uitstekend. Daarnaast heeft Duuk een groot uithoudingsvermogen, een sterke werkmentaliteit en een winnaarsmentaliteit.

Na de zomer zal Duuk gaan spelen voor het men’s soccerteam van North Carolina Wesleyan University. Afgelopen seizoen wist het team van de universiteit negen keer te winnen, speelde zes keer gelijk en verloor viermaal. Deze veelzijdige speler is zeker een aanwinst voor volgend jaar!

Wij wensen Duuk veel succes in Amerika bij North Carolina Wesleyan University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.