Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Elijah Breidel vertrekt naar New York!

Elijah Breidel vertrekt naar New York!

Elijah Breidel slaat de deur bij Almere City achter zich dicht en gaat zijn jongensdroom verwezenlijken. De rechtsback vliegt de oceaan over om te gaan voetballen voor Monroe College!

Breidel startte zijn loopbaan in de jeugd bij FC Abcoude en AVV Fortius alvorens hij in de jeugd belandde van AVV Zeeburgia. De verdediger wist in de onder 15 van Zeeburgia het team als aanvoerder op sleeptouw te nemen. Wat niet onopgemerkt bleef: Breidel werd gescout door Almere City en maakte de overstap naar het Fanny Blankers-Koen Sportpark. De gedisciplineerde verdediger maakte de keus om vol voor de rechtsbackpositie te gaan, waar hij eerder wel eens centraal achterin speelde, omdat Breidel achtte zich hier het beste te kunnen ontwikkelen. Na meerdere wedstrijden afgewerkt te hebben voor de onder 18 van Almere City maakt hij nu de overstap naar Monroe College, waar hij een meerwaarde moet gaan worden met zijn loopacties en sterke voorzet.

Monroe College kende een fabuleus jaar waar ze zich, na eerst een uitstekende Conference afgewerkt te hebben, wisten te kronen tot National Champion! De ‘Mustangs’ verloren slechts twee van de achttien wedstrijden waardoor de verwachtingen wederom hooggespannen zullen zijn.

We wensen je enorm veel succes in dit enorm vette avontuur. Op naar nog een succesjaar!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.