Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Helena Vieira Rijo wint de Nationals!

Helena Vieira Rijo wint de Nationals!

Helena Vieira Rijo wint samen met haar team het National Championship! Helena combineert haar studie en sport, voetbal, aan Grace College in Amerika.

 

Helena is bezig met haar derde jaar aan Grace College, dit jaar weet ze het National Championship Title binnen te slepen! Een ontzettend knappe prestatie. Ze speelt in de Nationals tegen alle beste college teams uit Amerika, het is echt de top van de top als het om College Sports gaat. Meedoen aan dit toernooi is al een prestatie op zich, maar het vervolgens winnen… Ongekend, van harte gefeliciteerd Helena! Wij zijn ontzettend trots.

 

Grace College scoorde dit seizoen maar liefst 59 keer en kreeg er 22 tegen. Hiermee kwamen ze op een gemiddelde van 2,57 goals per wedstrijd, terwijl ze per wedstrijd nog niet eens één goal tegen kregen. In totaal wonnen de voetbal dames van Grace 15 wedstrijden. Er werd in de finale van de Nationals gewonnen met 2-1 van Ottawa. Door deze overwinningen sleepte Helena en haar teamgenoten de NCCAA National Championship binnen.

 

Nogmaals gefeliciteerd Helena, geniet van deze geweldige prestatie! Wij zullen je blijven volgen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.