Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Het voetbalavontuur van Rick Brinkhof zal na de zomer beginnen bij University of Illinois Springfield

Het voetbalavontuur van Rick Brinkhof zal na de zomer beginnen bij University of Illinois Springfield

Rick Brinkhof stapt binnenkort op het vliegtuig om zijn voetbaldroom in Amerika te verwezenlijken. Na de zomer het veelbelovende talent zijn nieuwe thuis vinden bij de University of Illinois Springfield.

Rick begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij de Roda’23 in Amstelveen. Al snel viel zijn talent op en speelde hij in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie. Zijn doorzettingsvermogen en passie voor de sport brachten hem naar Sporting Martinus, waar hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut maakte voor het Onder-23 team. Tijdens zijn tweede seizoen leidde Rick zijn Onder-19 team naar een indrukwekkende promotie tot het landelijke jeugdniveau, een prestatie die zijn waarde als speler onderstreepte. Tegenwoordig schittert hij in de verdediging van het Onder-23 team van SC Buitenveldert.

Op het veld kan Rick op meerdere verdedigende posities worden opgesteld, maar hij speelt het best als centrale verdediger. Hij is een waardevolle aanwinst voor ieder team door zijn harde werken en leiderschapskwaliteiten. Zijn tactisch inzicht, vermogen om het spel te lezen en defensieve intercepties maken hem een lastige tegenstander voor elke spits. Bovendien is hij sterk in de lucht en beschikt hij over een krachtig schot van lange afstand, waarmee hij regelmatig scoort.

Rick staat bekend om zijn betrouwbaarheid en sociale karakter. Vrienden en familie waarderen hem om zijn positieve houding en gevoel voor humor. Hij is altijd bereid om anderen te helpen en maakt gemakkelijk nieuwe connecties. Deze kwaliteiten maken hem niet alleen een waardevolle vriend, maar ook een geweldige teamgenoot, zowel op als naast het veld.

Het voetbalteam van de University of Illinois Springfield, de Prairie Stars, is onderdeel van de Great Lakes Valley Conference. Het team staat bekend om zijn competitieve mentaliteit en talrijke successen. We zijn ervan overtuigd dat Rick een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van het team en wensen hem veel succes op dit spannende avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.