Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Annemijn Klijnhout vertrekt naar Amerika!

Hockeyster Annemijn Klijnhout vertrekt naar Amerika!

Annemijn Klijnhout gaat Schaerweijde verruilen voor de the Terps van Maryland.

Annemijn begon op haar 5de met hockeyen bij HC Shinty in Driebergen waar ze in de jeugdelftallen al snel werd benoemd tot aanvoerdster van haar team. Toen Annemijn twaalf jaar oud was werd zij door niemand minder dan voormalig hockey international Suzan Veen gescout voor de topjeugd opleiding van Schaerweijde. Hier heeft Annemijn altijd in de eerste teams gespeeld, meerdere individuele prijzen gewonnen zoals beste speelster van het toernooi, Auping Doelpunt van de week en ook nog de halve finale van het ABN-AMRO 3v3 toernooi behaald. Daarnaast is Annemijn onderdeel geweest van van het district team O14 en het Nederlands team O15 en O16.

Ze heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround speelster die belangrijk is voor haar team op het middenveld. Daarnaast is zo ook bij zowel de verdedigende strafcorner als de aanvallende strafcorner cruciaal. Ze kan stoppen en beschikt over een uitstekende sleeppush. Annemijn heeft daarnaast een fantastische scoop in huis waarmee zij van nog grotere waarde is voor haar team.

Annemijn heeft genoeg ervaring in huis om een belangrijke waarde te zijn voor het Field hockey team van Maryland! Het is een hoog aangeschreven team dat het standaard goed doet in de Big 10 en nationals. Afgelopen seizoen wist het team maar liefst 17 keer te winnen, waaronder grote scholen als Rutgers, Iowa en Virginia. 

Wij wensen Annemijn heel veel succes toe en zijn benieuwd naar haar prestaties in Maryland!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.