Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Eva Bernardy gaat spelen voor University of Michigan

Hockeyster Eva Bernardy gaat spelen voor University of Michigan
Bron: @kruijdenberg

Eva is een achttienjarige hockeyster die zowel achterin als op het middenveld kan spelen. Toen Eva vijf jaar oud was begon ze al met hockeyen voor haar lokale club MHC Fletiomare. Hier speelde ze altijd in de hoogste jeugdteams die de club had.

Daarnaast was ze ook altijd aanvoerder in deze elftallen en was Eva dus een belangrijke speelster. Toen Eva eigenlijk nog een onder twaalf speelster was speelde ze al in de onder veertien. In deze leeftijdscategorie werd ze in het seizoen 2019-2020 ook kampioen. Toen Eva in de onder zestien kwam van Fletiomare speelde ze op nationaal topklasse niveau. Het seizoen daarop maakte Eva een transfer naar Schaerweijde waar ze meteen derde werd in de landelijke competitie.

Op persoonlijk gebied is Eva erg doelgericht, ambitieus en competitief ingericht. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en staat open voor nieuwe avonturen. Daarnaast is Eva een echte teamspeelster en kun je zowel binnen als buiten het veld altijd bij haar terecht.

In Amerika gaat Eva spelen voor University of Michigan. Op dit moment is de ploeg nog niet in beste staat en staan ze vijftiende in de competitie. Daarnaast krijgen ze veel doelpunten tegen. Het is dus hopen voor Michigan dat Eva haar ervaring die ze in Nederland opgedaan heeft kan delen met teamgenoten en dat ze zo gezamenlijk de weg weer omhoog gaan inslaan.

Wij wensen Eva veel succes met haar avontuur in Amerika bij University of Michigan

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.