Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ilyas van den Bos verlaat de Nederlandse honkbalvelden voor die van Amerika

bron: Martine van Wely Fotografie - @mvw.fotografie
Ilyas van den Bos verlaat de Nederlandse honkbalvelden voor die van Amerika

Bron: Martine van Wely Fotografie – @mvw.fotografie

Ilyas is een echte liefhebber van de sport honkbal en kijkt er enorm naar uit om in een land als Amerika zijn kunsten te kunnen gaan vertonen.

Ilyas begon op dertienjarige leeftijd met honkballen. Dankzij zijn passie en liefde voor het spel heeft hij in korte tijd veel geleerd. In 2022 behaalde hij de zilveren medaille op het U18 Europees kampioenschap en dit jaar werd hij nationaal kampioen met de Amsterdam Pirates. Bovendien maakt hij sinds zijn zestiende deel uit van TalentenTeamNL en woont hij zelfstandig.

Ilyas staat helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Met zijn imposante postuur en krachtige slag is hij een waardevolle aanvulling voor elk team. Ilyas is een veelzijdige speler die zowel als catcher als outfielder uit de voeten kan, brengt Ilyas niet alleen zijn fysieke kracht mee, maar ook een flinke dosis positieve energie. Hij slaat en gooit met rechts, heeft een lengte van 1,93 meter.

In Amerika zal Ilyas gaan spelen bij William Jewell College. Het baseballteam kent een wisselvallig seizoen met vele overwinningen maar ook de nodige nederlagen. Hopelijk kan Ilyas met al zijn ervaring vanuit Nederland zorgen voor meer continuïteit binnen zijn nieuwe ploeg.

Wij wensen Ilyas veel succes met zijn overstap naar Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.