Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isa van Drie gaat bij Converse University haar hockeydroom najagen

Isa van Drie gaat bij Converse University haar hockeydroom najagen

Hockeyster Isa van Drie zet deze zomer een belangrijke stap in haar sportieve loopbaan. Ze vertrekt naar South Carolina om haar hockeycarrière voort te zetten bij Converse University.

Isa’s passie voor hockey begon op negenjarige leeftijd, bij haar club, Loenense MHC. Ze was daarvoor actief in de danswereld, maar toen hockey op haar pad kwam was ze meteen verkocht. Al snel viel Isa op vanwege haar talent en werd ze opgenomen in het tweede jeugdteam om haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Vanaf de O16 werd Isa geselecteerd voor de hoogste jeugdteams van haar club. In het seizoen 2021-2022 speelde ze in de Super B-competitie, de op één na hoogste landelijke jeugdcompetitie, en bereikte de finale van het Super O16 Nationaal Kampioenschap. Ook afgelopen seizoen was een succes, ze won met O18-1 team de competitie!

Isa kan ze op alle middenveldposities spelen, maar als rechter middenvelder komt ze het best tot haar recht. Ze heeft een uitstekend overzicht op het veld, herkent ruimtes en is fysiek sterk. Isa is technisch zeer vaardig en beschikt over een krachtige schot op doel. Bovendien is ze de aangewezen speelster voor het aangeven van de strafcorners.

Vrienden en familie beschrijven Isa als een enthousiaste, sociale en vrolijke meid. Ze heeft een positieve energie en staat altijd klaar om haar teamgenoten te coachen met opbouwende feedback. Isa is leergierig, neemt veel initiatief en heeft altijd het collectieve doel van het team voor ogen. Ze zal dan ook vaker voor een assist dan voor een doelpunt gaan.

We zijn ervan overtuigd dat Isa een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van het hockeyteam van Converse University. We wensen haar een onvergetelijk avontuur en kijken uit naar haar prestaties als een Valkyrie!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.