Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jaimy Merx stapt op het vliegtuig om de Panthers van Tompkins Cortland Community College te gaan versterken

Jaimy Merx stapt op het vliegtuig om de Panthers van Tompkins Cortland Community College te gaan versterken

Jaimy zal het Amerikaanse avontuur aangaan in de staat New York. Hier zal hij deel gaan uitmaken van het voetbalteam van Tompkins Cortland Community College.

Jaimy begon op zesjarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke club SV Blerick. Naast voetbal beoefende hij ook judo waarin hij de bruine band behaalde voordat hij zich volledig op voetbal ging richten. Vanaf het begin speelde hij altijd in de hoogste jeugdteams van zijn club. Op elfjarige leeftijd begon hij met extra keeperstrainingen bij een keepersschool. Zijn talent kwam tot uiting in de O15, waar hij met zijn team het kampioenschap behaalde. In de O17 sloeg Jaimy een leeftijdscategorie over waar hij tijdens zijn eerste seizoen indruk maakte als keeper en bijdroeg aan het behalen van de meeste clean sheets in de competitie. Zijn vaardigheden en toewijding bleven niet onopgemerkt. Jaimy werd gescout door Venlosche Boys, een bekende club in Venlo, wat zijn talent en erkenning verder onderstreepte. In het seizoen 2023-2024 maakt hij deel uit van Venlosche Boys O19.

Op het veld staat Jaimy bekend als een enthousiaste en hardwerkende speler die naar perfectie streeft. Zijn teamgenoten erkennen hem als iemand die continu verbetering nastreeft en zich voor 100% inzet voor het team. Jaimy is een moderne keeper die graag van achteruit speelt. Hij heeft een goed reactievermogen in 1-tegen-1 situaties en blinkt uit in het maken van reddingen. Zijn distributie met zowel zijn voeten als handen is indrukwekkend. Daarnaast beschikt hij over leiderschapskwaliteiten en is hij actief in het coachen van zijn team. Als keeper is Jaimy kalm en beheerst, wat bijdraagt aan de goede resultaten en solide verdediging.

Buiten het veld wordt Jaimy omschreven als een kalm, humoristisch en ondersteunend persoon, bekend om zijn positieve instelling en zijn streven om er altijd voor zijn dierbaren te zijn. Hij benadert het leven met optimisme en zoekt voortdurend naar de beste versie van zichzelf.

Na de zomer zal niet alleen Jaimy het team van Tompkins Cortland Community College gaan versterken. Ook Noud Craenmehr, Segio Musson en Boet van Dijk hebben getekend voor dit team uit New York. De Panthers krijgen dus vier Nederlander bij die voor versterking gaan zorgen op het veld en samen gaan strijden voor het kampioenschap!

Wij willen Jaimy veel plezier en succes wensen tijdens zijn avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.