Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jelle Hill gaat de verdediging van Eastern Nazarene College versterken

Jelle Hill gaat de verdediging van Eastern Nazarene College versterken

Jelle begon op zesjarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub HVC’10. Hij nam deel aan de hoogste jeugdteams van zijn club en speelde altijd in een hogere leeftijdscategorie bij de jeugdteams van HVC’10.

In het seizoen 2020-2021 maakte hij de overstap naar FC ‘s-Gravenzande om op een hoger jeugdniveau te spelen. Hij speelde in dat seizoen in nationale jeugdcompetities met FC ‘s-Gravenzande onder 15 en werd geselecteerd als aanvoerder van het onder 15-team in het seizoen 2021-2022. In het seizoen 2022-2023 speelde hij voor het onder 16-team van FC ‘s-Gravenzande, dat deelnam aan nationale jeugdcompetities in Nederland. In het seizoen 2023-2024 speelde hij voor het onder 17-team van FC ‘s-Gravenzande, dat deelnam aan de nationale jeugdcompetities.

Vrienden en familie zouden Jelle omschrijven als een sociale en vriendelijke persoon. Hij houdt ervan om grappen te maken en te lachen met vrienden, maar kan ook hard werken en serieus zijn wanneer dat nodig is. Zijn teamgenoten beschrijven hem als een leider die zowel op als naast het veld grote verantwoordelijkheid neemt, daarom kozen ze hem vaak als aanvoerder gedurende zijn hele carrière. Jelle is rustig, competitief en hardwerkend. Je kunt erop rekenen dat Jelle 100% geeft om zijn doelen in het leven te bereiken.

Jelle kan spelen als linksback, maar hij presteert het beste als centrale verdediger. Hij is een fysieke speler die erg sterk is in duels en een uitstekend uithoudingsvermogen heeft. Hij heeft goede passing- en crossingsvaardigheden, evenals sterke tackeltechnieken en verdedigende onderscheppingen. Hij heeft visie en kalmte aan de bal, en beschikt over snelheid en versnelling. Daarnaast heeft hij leiderschapsvaardigheden en kennis van coaching.

Na de zomer zal Jelle gaan voetballen bij het mannenvoetbalteam van Eastern Nazarene College. Het team van trainer Freddy Perez heeft afgelopen seizoen veel tegendoelpunten geïncasseerd, mede hierdoor waren ze zeker op zoek naar een defensieve versterking en die hebben ze nu gevonden in de persoon van Jelle.

Wij wensen Jelle veel succes met zijn avontuur in Amerika bij Eastern Nazarene College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.