Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jelmer Fokkink pakt zijn koffers en vertrekt naar Amerika!

Jelmer Fokkink pakt zijn koffers en vertrekt naar Amerika!
Bron: Iris Epping

Jelmer Fokkink zal volgend jaar gaan schitteren op de voetbalvelden in Amerika en gaat uitkomen voor het voetbalteam van Adams State University!

Jelmer Fokkink begon zijn voetbalcarrière op zesjarige leeftijd bij Sportclub Silvolde in Nederland. Zijn talent en doorzettingsvermogen brachten hem al snel naar hogere jeugdniveaus, en zijn vaardigheden als verdediger werden al snel erkend. Een hoogtepunt van zijn jeugdcarrière was het winnen van het kampioenschap in de onder 15 met Silvolde. Door de jaren heen speelde hij in de hogere jeugdcompetities en ontwikkelde hij zich als een betrouwbare en sterke verdediger.

In 2020 trad Jelmer toe tot het eerste seniorenteam van Silvolde, waar hij een van de jongste spelers in de selectie was. Hij nam deel aan de TOTO KNVB Beker in het seizoen 2021-2022 en startte in alle wedstrijden voor het eerste seniorenteam in het seizoen 2022-2023. Zijn vastberadenheid en toewijding hebben hem geholpen om uit te blinken en een belangrijke speler voor zijn team te worden.

Jelmer kan spelen als rechtsback, maar hij speelt het best als centrale verdediger. Zijn fysieke kracht en kracht in duels maken hem een uitstekende verdediger. Hij is snel en atletisch, heeft een goede distributie en een hoog voetbal-IQ. Jelmer is een leider in de verdediging, met een uitstekend gevoel voor positie en verdedigingsvaardigheden in 1-tegen-1 situaties. Zijn tackeltechnieken en harde werkmentaliteit maken hem een essentiële teamspeler.

Jelmer wordt door zijn vrienden en teamgenoten beschreven als vriendelijk, sociaal en intelligent. Hij is zeer ambitieus en bereid om extreem hard te werken voor zijn team. Op het veld haat hij het om te verliezen, dus hij geeft altijd alles wat hij heeft. Hij is goed georganiseerd en gedisciplineerd, wat resulteert in uitstekende prestaties zowel op het veld als in de klas. Jelmer is een goede student en vastberaden om het beste uit zichzelf en de mensen om hem heen te halen. Hij is betrouwbaar, maakt de juiste beslissingen tijdens de wedstrijd en is een waardevolle aanwinst voor elk team.

Volgend jaar gaat hij zijn talenten laten zien bij Adams State University. Het team van de universiteit heeft vorig jaar geen goed seizoen gedraaid maar met de komst van deze verdediger zal dit volgend jaar beter gaan!

Wij wensen Jelmer super veel plezier en succes in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.