Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jeroen Vievermans gaat van SV Venray naar Fort Hays State University

Jeroen Vievermans gaat van SV Venray naar Fort Hays State University

Jeroen Vievermans gaat de grote stap naar Amerika maken. Hij gaat komend seizoen uitkomen voor het team van Fort Hays State University!

Jeroen Vievermans begon zijn voetbalcarrière op zesjarige leeftijd bij zijn plaatselijke club SV Venray. Al snel werd duidelijk dat hij over uitzonderlijke vaardigheden beschikte en hij speelde steevast in de hoogste jeugdteams van zijn club. Naast veldvoetbal speelde Jeroen tot zijn vijftiende ook op hoog niveau zaalvoetbal, wat zijn technische vaardigheden aanzienlijk verbeterde. Een van zijn hoogtepunten in het zaalvoetbal was het winnen van een bronzen medaille op het Nationaal Zaalvoetbalkampioenschap.

Ondanks zijn successen in het zaalvoetbal bleef Jeroen trouw aan SV Venray en speelde hij door de jaren heen in de hoogste amateurcompetities. Zijn talent en doorzettingsvermogen leidden tot meerdere kampioenschappen met SV Venray, waar hij drie keer kampioen wist te worden. Nadat hij van middenvelder naar de aanvaller was gegaan, werd Jeroen meerdere malen topscorer van zijn team.

In het seizoen 2022-2023 was Jeroen de speler met de meeste doelpunten en assists bij SV Venray. Zijn indrukwekkende prestaties leverden hem een plek op in het eerste seniorenteam van SV Venray, waar hij de voorbereiding voltooide. Voor het seizoen 2023-2024 is Jeroen officieel onderdeel van SV Venray onder 23, dat speelt in de derde hoogste nationale onder 23 competitie in Nederland.

Jeroen speelt het liefst als spits, maar kan ook uit de voeten als linksbuiten of op het middenveld. Zijn snelheid en acceleratie stellen hem in staat om gemakkelijk verdedigers voorbij te rennen, en hij beschikt over een dodelijke precisie voor het doel. Zijn dribbelvaardigheden maken hem een gevaarlijke speler in één-op-één situaties, terwijl zijn uitstekend positiebewustzijn hem helpt om vrije ruimtes op het veld te vinden. Jeroen is bedreven in het creëren van kansen voor zowel zichzelf als zijn teamgenoten en heeft een uitzonderlijke visie en speloverzicht. Daarnaast beschikt hij over sterke korte en lange passes, wat hem tot een veelzijdige en complete aanvaller maakt.

Naast het veld staat Jeroen bekend als een spontane en opgewekte persoon die altijd bereid is om deel te nemen aan activiteiten en geen ruimte laat voor ledigheid. Zijn hoge motivatie om zijn doelen te bereiken en zijn streven om het beste uit elke situatie te halen, maken hem tot een gedreven individu. Op het veld is Jeroen een onvermoeibare performer die altijd 100% inzet toont en een competitieve sfeer onder zijn teamgenoten bevordert.

We wensen Jeroen veel succes in deze nieuwe uitdaging en kijken uit naar zijn toekomstige prestaties bij Fort Hays State University. Zijn toewijding, energie en onmiskenbare talent beloven een veelbelovende toekomst in het voetbal, zowel nationaal als internationaal.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.