Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Jesse Boonstoppel verruilt Mount Saint Mary’s voor Lynn University!

lynn
Jesse Boonstoppel verruilt Mount Saint Mary’s voor Lynn University!

Jesse begon zijn Amerikaanse avontuur in 2023 en heeft nu een transfer naar Lynn University in Florida te pakken! De “Fighting Knights” bereikten vorig seizoen de tweede ronde van de nationals en hopen dit met Jesse in het team te evenaren of zelfs te overtreffen.

 

De centrale verdediger staat bekend om zijn fysieke kracht en uitstekende techniek. Daarnaast heeft hij een zeer goede trap en weet hij wat het is om een leider te zijn dankzij zijn ervaring als aanvoerder. Jesse doorliep de jeugd van AFC Amsterdam en speelde tegen verschillende professionele jeugdopleidingen. Aan ervaring dus geen gebrek!

Lynn University speelt in de Sunshine State Conference (SSC) en heeft een succesvol seizoen achter de rug. Met een record van 10W-3L-6D wisten ze de nationals te bereiken, waar ze tot de tweede ronde kwamen. Ze zijn vastbesloten om dit seizoen nog verder te komen. Met de prachtige locatie in Florida zijn wij ervan overtuigd dat Jesse hier veel plezier zal hebben. Wij wensen Jesse heel veel succes op zijn nieuwe universiteit!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.