Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jibbe Boeren gaat volleyballen en studeren bij Bethel University!

Jibbe Boeren gaat volleyballen en studeren bij Bethel University!
Bron: Nabor Fotografie

Jibbe vertrekt naar Amerika om het volleybalteam van Bethel University te versterken!

Jibbe begon met volleyballen op twaalf jarige leeftijd bij Spirit. In zijn eerste jaar werd hij uitgeroepen tot MVP in de onder 16 competitie en ging hij voorop in de strijd als aanvoerder. In de jaren 2017 en 2018 werd hij Nederlands kampioen onder 14 Back-to-Back League. Op slechts veertien jarige leeftijd debuteerde hij bij de heren senioren en speelde zelfs elke wedstrijd. Zijn talent bleef niet onopgemerkt zo werd hij geselecteerd om te trainen en te strijden voor het Regionale Talenten Centrum met onder 14. Op vijftien jarige leeftijd maakt hij de stap naar OHLB/DS om op een hoger niveau uit te komen. Waar hij op zestien jarige leeftijd zijn debuut maakt bij de op twee na hoogste senioren herencompetitie. Vervolgens wordt hij geselecteerd om te trainen en wedstrijden te spelen voor de Volleybalschool met de onder 16.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Jibbe als een speler die altijd klaar is om te strijden en zijn 100% geeft tijdens elke wedstrijd en training. Naast zijn competitiedrang wordt Jibbe ook omschreven als zeer volwassen, toegankelijk en een teamgenoot die bijdraagt aan een gezonde en leuke teamcultuur.

Hij speelt middenman en kan uitstekend tegenaanvallen blokkeren en zelf vervolgens de aanval starten! Hij is zeker een aanwinst voor het volleybalteam van Bethel University! Het team van de universiteit wist afgelopen seizoen tien keer winst te behalen, helaas werden er ook vijftien wedstrijden verloren. Met de komst van deze teamplayer zullen ze volgend seizoen vaker de winst vieren!

Wij wensen Jibbe super veel succes en plezier bij Bethel University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.