Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julia Heuver heeft haar contract getekend bij de University of South Carolina – Sumter

Julia Heuver heeft haar contract getekend bij de University of South Carolina – Sumter

Julia Heuver staat op het punt een nieuw hoofdstuk te beginnen in haar volleybalcarrière. Na jaren van indrukwekkende prestaties in Nederland, maakt ze zich klaar om haar talent te tonen aan de University of South Carolina – Sumter.

Julia was een fanatieke turnster voordat ze op tienjarige leeftijd besloot om te gaan volleyballen bij Captains Kangeroe. Daar bleek ze ook talent voor te hebben en speelde al snel in de hoogste teams van haar leeftijdscategorie. Van 2015 tot 2019 vertegenwoordigde ze haar club bij het O14 Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Julia bereikte drie keer de halve finales van dit kampioenschap. Ze speelde al op veertienjarige leeftijd in het O16-team, waarmee ze de regionale competitie won.

In 2021 speelde Julia in de hoogste nationale O16 en O18 competities in Nederland en werd opnieuw geselecteerd voor het O16 Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Haar O18-team won het regionale competitie en Julia maakte op zestienjarige leeftijd de overstap naar de seniorencompetitie. In het seizoen 2023-2024 is Julia een belangrijke basisspeelster en werd ze geselecteerd voor de Captains Kangeroe O18 Nederlandse Open Selectie.

Haar coach bij Captains Kangeroe beschrijft haar als een positieve, gepassioneerde en toegewijde speelster die zowel als diagonaal als mid. Haar sterke blokken en krachtige aanvallen maken haar een gedoogde tegenstander. Bovendien staat Julia bekend om haar snelle transities en haar vermogen om het spel van haar team te motiveren en te inspireren.

Julia’s winnaarsmentaliteit zal goed in de smaak vallen in Amerika. Haar overstap naar de University of South Carolina – Sumter markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk die ze kan gaan delen met Susan Breukelaar. Zij stapt namelijk ook op het vliegtuig om komend seizoen te gaan spelen in het shirt van de Fire Ants.

Wij wensen Julia Heuver het allerbeste in haar avonturen bij de University of South Carolina – Sumter. We kijken uit naar haar toekomstige prestaties en de positieve impact die ze ongetwijfeld zal hebben, zowel op als buiten het volleybalveld.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.