Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Just van den Ouweelen versterkt het team van Panola College

Panola College - Just van den Ouwelen
Just van den Ouweelen versterkt het team van Panola College

Just mag zijn koffers pakken en vertrekken naar Texas. Hier gaat de talentvolle honkballer spelen voor de Ponies van Panola.

Just van den Ouweelen is een talentvolle Nederlandse honkballer die bekend staat om zijn prestaties als pitcher. Hij begon zijn carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien indruk gemaakt in zowel nationale als internationale competities. Just heeft gespeeld voor diverse jeugdteams van Nederland, waaronder de O15, O18 en O23 teams.

In 2021 en 2022 vertegenwoordigde hij Nederland op het O18 Wereldkampioenschap, waar hij opviel door zijn uitstekende pitchingvaardigheden en zijn vermogen om cruciale wedstrijden te beslissen. Zijn meest memorabele prestatie was tijdens het O18 Wereldkampioenschap in 2023, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de historische overwinning van Nederland op Japan.

Just woont in Amsterdam en heeft sinds zijn 17e zelfstandig gewoond, wat zijn zelfstandigheid en toewijding aan de sport benadrukt. Hij is een speler met een sterke werptechniek, goede snelheid en effectieve off-speed pitches. Daarnaast staat hij bekend om zijn positieve energie en leergierigheid​.

De Ponies hebben een sterke speler als Just nodig om hun prestaties omhoog te krijgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Just het team naar een kampioenschap kan leiden! Wij willen Just heel veel plezier en succes wensen met zijn Amerikaanse avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.