Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Juul Sauer gaat laat HDM achter zich voor het Amerikaanse avontuur!

Juul Sauer gaat laat HDM achter zich voor het Amerikaanse avontuur!
bron: @_kiekebos_

Juul Sauer gaat Nederland achter zich laten. De 17-jarige hockeyster gaat spelen voor de University of Connecticut in Amerika!

Juul begon haar hockey carrière op 7-jarige leeftijd bij de club HGC. Ze speelde altijd in de hoogste jeugdelftallen van haar leeftijd en ging zelfs vervroegd over naar de O-14 vanwege haar kwaliteiten. Vervolgens heeft ze een transfer gemaakt naar HDM om te spelen op het hoogst mogelijk jeugdniveau van Nederland. Bij deze club is ze ook meerdere keren kampioen geworden waardoor ze zichzelf kwalificeerde voor het Nederlands nationaal kampioenschap. Ze wist met haar team de halve finale van het O-16 kampioenschap te bereiken op het veld en in de zaal. Ook werd ze aanvoerder van het O-16 team van HDM. In het seizoen 2023-2024 maakt ze deel uit van HDM O-18 wat uitkomt op het hoogste landelijk niveau.

Juul kan als middenveldster spelen maar komt het best tot haar recht in de aanval. Ze heeft de kwaliteit om heel gemakkelijk bij goals betrokken te zijn. Dat blijkt wel uit haar statistieken van het seizoen 2022-2023 waarin ze 32 goals en 16 assists gaf in 35 wedstrijden. Tactisch is het voor een coach erg fijn om Juul erbij te hebben omdat ze het spelletje goed snapt. Ook is ze een echte leider in het veld wat teamgenoten stimuleert om alles te geven.

Vrienden en familie omschrijven Juul als een enthousiast en sociaal persoon die altijd in is om nieuwe dingen te leren en avonturen aan te gaan. Ze kent haar doelen en door haar echte winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen zal ze er alles aan doen om ze te bereiken. Juul is de afgelopen 2 jaar ook actief geweest als jeugdtrainer bij HDM en Panasj Field Hockey Academy. Ze vindt het heerlijk om haar passie en kennis van het spel over te brengen op de jongere generatie.

Wij hebben alle vertrouwen erin dat Juul het goed gaat doen in Amerika en wensen haar dan ook veel succes!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.