Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kars Meirink gaat voetballen in Amerika bij North Carolina Wesleyan!

Kars Meirink gaat voetballen in Amerika bij North Carolina Wesleyan!

Kars Meirink verlaat Nederland voor een Amerikaans voetbalavontuur!

Op jonge leeftijd begon Kars al met spelen voor zijn lokale club SV Houten. Hij speelde altijd in de hoogste jeugdteams in zijn leeftijdscategorie en hij werd twee keer topscorer van zijn team. Zijn talent bleef niet onopgemerkt zo werd hij gescout door Almere City, maar kon uiteindelijk de overstap niet maken. Hij speelde ook voorbereidingswedstrijden tegen de jeugdteams van Ajax, Vitesse en Utrecht. Dit seizoen speelt hij echter nog steeds bij SV Houten bij de onder 17 en 18.

Kars kan op alle aanvallende posities spelen, maar hij komt het beste uit de voeten op de linksvoor positie. Hij staat erom bekend goed één-op-één kansen uit te spelen en heeft een uitstekende dribbel. Hij is ook heel technisch, kan met beide benen schieten, maakt veel doelpunten en geeft veel assists.

Kars wordt omschreven als een vrolijke en behulpzame jongen die altijd een praatje wil maken. Hij wil ook altijd nieuwe dingen leren. Zijn team beschrijft hem als iemand die zijn hoofd rustig houdt en een gedisciplineerde persoon die zijn team altijd op de eerste plaats zet.

Hij gaat aansluiten bij North Carolina Wesleyan. Het team heeft niet een heel goed seizoen gedraaid met slechts zes overwinningen, maar met Kars als versterking komt dat helemaal goed!

Wij wensen Kars veel succes en plezier! Hopelijk krijgen we veel leuke verhalen te horen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.