Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lars Geutjes pakt in zijn laatste wedstrijd bij TSC de beker

Lars Geutjes pakt in zijn laatste wedstrijd bij TSC de beker

De droom om naar Amerika te gaan komt nu snel dichtbij voor Lars Geutjes, die besloten heeft om deze zomer zijn club TSC Oosterhout te gaan verlaten om te voetballen en studeren bij Northwestern College in de staat Illinois. Dat doet hij niet met lege handen aangezien hij dit voetbalseizoen in Nederland namelijk afgesloten met de beker in het amateurvoetbal!

Het was een spannende finale waarin Lars in de basis mocht beginnen. Bij het eindsignaal was de stand 1-1 tegen FC Engelen JO19-1. Een zenuwslopende penalty serie (8-7) besliste uiteindelijk de wedstrijd. TSC Oosterhout JO19-1 promoveerde in December al naar het hoogste amateurniveau in Nederland en mogen aan dat succes nu ook de beker toevoegen. Het komend seizoen zal TSC Oosterhout helaas zonder Lars verder moeten, maar tot die tijd kunnen ze kunnen wel nog even samen nagenieten van het succes.

Northwestern College zal zich verheugen op de komst van de kampioen. Het team heeft in Amerika een goed seizoen achter de rug en hoopt dat Lars samen het team daar ook een kampioenschap zal binnenhalen.

Proficiat Lars en veel succes bij Northwestern College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.