Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Len Versteeg verlaat zijn jeugdclub Advendo ’57 voor een avontuur bij Montgomery County Community College

WhatsApp Image 2024-08-09 at 18.58.06
Len Versteeg verlaat zijn jeugdclub Advendo ’57 voor een avontuur bij Montgomery County Community College

Len Versteeg, een jong talent uit Nederland, staat op het punt om zijn voetbalreis voort te zetten aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Hij zal gaan spelen voor Montgomery County Community College!

De liefde van Len voor voetbal begon al op vijf jarige leeftijd toen hij zich aansloot bij zijn lokale club Advendo ’57. Het voetbal zit duidelijk in de familie, aangezien zijn vader ook voor Advendo ’57 heeft gespeeld. Sinds de jeugdteams heeft Len altijd uitgeblonken als topscorer en zijn carrière heeft een aantal hoogtepunten gekend.

Een van de hoogtepunten van zijn carrière was het kampioenschap met de O14, waarbij Advendo ’57 geschiedenis schreef door voor het eerst te promoveren naar het hoogste regionale niveau. Daarnaast won hij de beker met de O15 en behaalde hij een indrukwekkende tweede plaats in een internationaal jeugdtoernooi, waarin hij het opnam tegen professionele jeugdteams van clubs als RB Leipzig en Club Brugge.

Als aanvaller kan Len overal voorin spelen, maar hij blinkt vooral uit als spits. Hij staat bekend om zijn klinische afwerking en zijn ongelooflijke sterkte met beide voeten. Zijn versnelling, snelheid, dribbelvaardigheden en technische kwaliteiten maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Bovendien beschikt hij over een winnaarsmentaliteit die hem onderscheidt als een van de topscorers van zijn team sinds de O12.

Len wordt door vrienden en familie omschreven als een rustige maar intelligente jongen. Op het veld laat hij zijn leiderschapskwaliteiten zien door een voorbeeld te stellen voor anderen. Hij is gedreven en weet wat hij van zichzelf en zijn omgeving verwacht. Met vrienden over de hele wereld en een uitstekende beheersing van het Engels, streeft hij ernaar het beste uit zichzelf en anderen te halen, zowel op als buiten het veld.

Komend seizoen zal Len dus te bewonderen zijn bij Montgomery County Community College. Dit team heeft afgelopen jaar elf van de vijftien wedstrijden weten te winnen. Wij denken dat Len de ideale aanvallende versterking is om ervoor te zorgen dat er nog meer wedstrijden gewonnen kunnen worden en daarmee een gooi naar de titel gedaan kan worden. We wensen hem veel succes en kijken uit naar zijn succesvolle carrière in Amerika.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.