Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

LSUA krijgt versterking van Femke van der Steen!

LSUA krijgt versterking van Femke van der Steen!

Vanaf de zomer van 2022 krijgt het women’s soccer team van Louisiana State University of Alexandria versterking van Femke van der Steen. Ze verlaat Nederland en gaat sport en studie combineren in Louisiana, Amerika.

Femke is op haar 7e begonnen met voetballen bij RKSV Boxtel. Ze speelde tot haar 13e bij de jongens en daarnaast trainde ze nog één keer per week mee met de jongens. Met de meisjes U11 en U13 werd ze kampioen van haar competitie. Daarnaast behaalde ze op 13-jarige leeftijd samen met haar team de halve finales in de Nederlandse Beker. Ze heeft met het voetbalteam van haar basisschool deelgenomen aan het NK 6 tegen 6 op een Cruyff Court, die ze wisten te winnen. Daarnaast werd ze met haar school 3e op de KNVB Districtskampioenschappen. Ze is geselecteerd voor het KNVB District Talenten Team in 2016 en kwam in 2018 met de U15 naar het NK Talenten Toernooi. Femke speelt nu in de 3e hoogste regionale jeugdcompetitie van Nederland met het team van RKSV Boxtel meisjes U19. Dit team gaat ze komende zomer verlaten om haar droom waar te maken in Amerika.

Familie, vrienden en teamgenoten omschrijven Femke als een sociaal actieve, ambitieuze en gedreven meid. Ze is eerlijk en enthousiast en heeft een passie om anderen te helpen. Naast haar studie werkt Femke in een verpleeghuis voor dementerenden en werkt ze in een restaurant. Ze brengt haar vrije tijd graag door met vrienden en familie, achter de piano en natuurlijk op het voetbalveld. Op het veld is Femke zeer competitief, hardwerkend, gedreven en leergierig. Opgeven staat niet in Femke’s woordenboek!

We wensen Femke veel succes, maar vooral veel plezier toe tijdens haar avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.